Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Wendel gelirse avrupada kaan toreira wendel yapar hoca benceBen ofansı iyi heriften ziyade Torreira'ya yardımcı istiyorum zaten. Özellikle Avrupa'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wendel gelirse avrupada kaan toreira wendel yapar hoca benceBen ofansı iyi heriften ziyade Torreira'ya yardımcı istiyorum zaten. Özellikle Avrupa'da
kdb aldığımız skoru amrabattan alamazdık öyle düşün wendel defansif olarak da iş yaparOfansa ihtiyacimiz yok 424 oynuyoruz
Okan geldiğinden beri 4-3-3'ü 50 dk falan denemiştir. Asla oynatmıyorWendel gelirse avrupada kaan toreira wendel yapar hoca bence
Avrupada tecrübe etmiştir artık olması gereken buOkan geldiğinden beri 4-3-3'ü 50 dk falan denemiştir. Asla oynatmıyor
Sallıyor mabadindan o anlamda dedimNeden kolpa? adam ayrılmak istiyorsa yerini doldurmasınlar mi?
İliç ben gelmiyorum deseydi ortalık karışcaktı haIlıç öncesiydi beşiktaş muhabirleri Ilıç işini duydukları an Gedson işi iptal dediler zaten Zenit az akıllı kulüp ki Gedson yerine Ilıç'ı alıyor.