Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tjk gidecek bence sadece his.Bize uygun degil diye dusunuyordum kendimce ama,hocanin hucumcu 8 tabirine uyuyor.Ama alamazlar bunu gibi geliyor bana
Ilıç olmasa bende bi tırsardım ama Wendel işi ibre tamamen bizde onların ağzı kokuyor limitlerden dolayı bonservis veremezler Ilıç geldiği anda Gedson ihtimali tamamen rafa kalktı. Şampiyonlar ligi ihtimalini düşünürsek oyuncu direk bizi seçerdi orada oynamayı özlemiştir.

Kendi tahminim onlar Gedson'la bu sezon oynayacaklar.

tivit.gif

Muhabirlerin Jelert’ten haberi bile yoktu, bugün Doue oldu diye hava atmaları komik

Biz geçtiğimiz sezon Paredes bekler iken KDB gelmiş idi. Bu dönem Hojbjerg-Scott tarzı bekler iken Wendel geliyor. Yani Okan Hoca önce defansif profil isteyip sonra hücuma mı dönüyor her sezon başı acaba :asd::asd:
Kaan faktörü bence çok şeyi değiştirdi geçen sene ve milli takım sürecinden sonra hocanın kafasında 6-8 Torreira-Kaan yapıp zorlu maçlarda Wendel'i öne atıp hem skorerliği hem de dripling özellinden yararlanmak istiyordur.

Mertens büyük maçlarda bazen sallanabiliyordu beşiktaş dep çok iyi mücadele etti ama geldiğinden beri derbi performansı beklenti altında geçiyor ona net bir alternatifte lazımdı.

Cl'de yine yıpratıcı maçlar oynarsak hoca bir yerde 3'lü orta sahaya döner artık.

Çoğu futbolsever Jelert'in daha küçük olmasına rağmen 100 küsür maça çıkmasını bir avantaj olarak görüyor.

Ancak ben tam tersi 24 maça çıkımış Doue'nin gelişimini gördükçe acaba 100 küsür maça çıktığında top class bir bek olur mu diye düşünüyorum.

Doue'nin potansiyeli adı çıkan genç-yaşlı bütün beklerin çok daha fazlasını hayal ettiriyor

Wendel'i al İlkay için fırsat kovala bu kadar basit eğer İlkay bonservisini eline alabilirse o zamanda İlkay'ı alıp pastanın üzerine çileği koy 3'lü orta sahaya dön.

İlkay - Torreira - Wendel
Barış - Icardi - Zaha​

Wendel bonservis rekorumuzu kıracak kadar iyi topçu mu? Fred'den iyi mi mesela
Fredle farklılar da bonservis rekorunu kırdıracak bir herif diyemem ama oynadığı oyun bayağı beğenilir. Defansta naparız bilmiyorum, Kaanla devam muht

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt