Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey olsa üzerine başka bir şey de çekeriz ErayımKeşke köhn gönderip jelerti de çeksek
Biz merti alacagiz onu ne yapalım
bence de savunma açısından rakibi yıldırıp yıldırmamasına çıkarsama yapacağımız videolarda çok done yok.. boey aferim oğlum dediğimiz çok fazla defansif oyunu, kademeye girişleri vardı.. kene gibiydi..Doue nin hiç kayarak ya da rakibe omuz atarak top aldığını gösteren video var mı? Ya da ters kademeye girip son anda topu dışarı attığı ben göremedim.Sürekli akrobatik top sürüşü var .
Süzgeç gibi orta saha
Tabi ki gündo açık ara hemdeRabiot mu ilkay mı
Samardzic'i kast etmiştim ama ona da her halde en az 25 isterler.Fofana mi? Ingiltere'den 30 milyon euroluk teklifi reddetmis Monaco deniliyordu gecenlerde zaten Milan o kadar vermek istemiyor yani bu transfer olur olmaz belli degil.
En iyi senaryoda transfer donemin sonlarina dogru tabi Haciosmanoglu secilirse, Buyukeksi secilirse bu sene degismez zaten kendisi ile Ali Koc bu kurali boyle yapti.
Bonservisleri annesi imza parası olarak topluyorBu rabiot a kariyeri boyunca kimse bonservis vermemiş ilginç..