Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rennes-Marsilya maçının tamamı. 30. dakikadayım, berbat oynuyor. 1-0 gerideler, yedikleri gol direkt ona yazar

Her topta 40m ileri gidiyor bunu aurier yapiyor diye küfür kiyamet ediyorduk alanya maçında. Benim hiç içime sinmedi bu adam. Sirf Boey gibi tutar mi hareketi olarak görüyorum

Pazara kadar ve sonrasında 100 tane haber duyacaksınız hazır olun herseye

Yalniz saka maka

Wendel
Rabiot

ikilisi gelirse

nasil oynariz ki>

kafama yatmiyor

torreira
wendel rabiot bence uyumlu üçlü üstad
rabiot oyunun iki yönünde de gayet görevini yapıyor zaten torreira’yı ciddi hafifletebilecek bir oyuncu o noktada, at ikisini merkeze,
wendel zaten geniş alanlara kayıp oynamayı da seviyor bayağı, gezgin bir şekilde kullanabiliriz onu, şöyle bi üçlüye sahip olsak taraftar rahat rahat izler maçları

ama hayal tabi ikisi birden. 2 sene üst üste şampiyonluğun üstüne yönetimin ikisini birden indirmesi lazımdı. 12 yabancı isi nasıl olur bilemem ama…

Bugün Serdar Kelleci yayınına baktım.

Önümüzdeki günlerde fenerli muhabirler "İlkay Gs'de" haberleri yapacak dedi.

Sonra da çalım senaryosuna dönecek iş demeye getirdi.

Adama pek güvenmem ama gelecek hafta çıkacak İlkay haberlerine dikkat etmek lazım.

EURO 2024 ü ve o milli heyecanı özledim ben ya
IMG_6637.webp

Ceferinn denen herif sunu diyor

Komisyon hakkinda gorusuyormusuz, annesi cok istiyor yazmis. Ama rabiotu ciddi olarak sadece biz resmi teklif vermisiz

kolpa degilse

erden baskanım olsaydı bir free agent hunter olarak çoktan rabyo’nun anayı bağlamıştı
ballon dor bonusu cart curt derken
40 yıllık gsli gibi dolasıyordu simdi rabiot tesislerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt