Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.610
- 9.902
- 2.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuna denk geldim konuyu kapatin dillendirmeyin dedi, rabiot ismi gecti. Yönetim cok ugrasiyor filan.ne dedi tam olarak
Baba Rabiot 10 imza 10 da 2 yıllık sözleşme 30 a gelir gibi geliyor banaErtan hala rabiot diyor space odasinda. Hap'i yuttacagiz az kaldi.
fener miSezon bittiğinde sayısal anlamda en az transfere ihtiyacı olan takımın transfer sezonunun ortasında en fazla transfere ihtiyaç duyan takım olması @Umut Işık @Veli Baltacı
Wendel konusunda katiliyorum sana, bende begenmiyordum rabiotu.inş rabiot falan alınmaz
sag bekte gittik yanlıs tercih yaptık
ortadanda patlamayalım
wendel dogru isim
rabiot kendini klupten büyük gorebılır zaha gibi triplere girerWendel konusunda katiliyorum sana, bende begenmiyordum rabiotu.
İlkay yada rabiot hangisi gelirse gelsin o takımı şampiyon yapar.Baba Rabiot 10 imza 10 da 2 yıllık sözleşme 30 a gelir gibi geliyor bana
20 de olabilir 2 sene icin.Baba Rabiot 10 imza 10 da 2 yıllık sözleşme 30 a gelir gibi geliyor bana
Deger mi sence renktaş20 de olabilir 2 sene icin.
Ondan degilde rabiotun oyun tarzini pek begenmiyorum, biraz abarti gibi.rabiot kendini klupten büyük gorebılır zaha gibi triplere girer
wendel rusyada oynuyor
yok ondan renktaşOndan degilde rabiotun oyun tarzini pek begenmiyorum, biraz abarti gibi.
İlk 11'de sağ beki, 8 numarası ve 10 numarası eksik olanfener mi
Yokfener mi