Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.067
- 33.510
- 3.073
ortalık yine sessiz
boş haber dahi yok
boş haber dahi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu transfermarkt'ı kullanmam arkadaş
E harhalde erden baskanla calisirken de para aliyordur. Menajer bu, hangi menajer bedava oyuncu getirir?o zamanda kazanıyordu muhtemelen - hayrına yapmıyor sonuçta bu işide
3 günde dahil olup kilidi çözmüş olması etkin olduğunu gösteriyor ya da ikna konusunda şimdiki sportif temsilcilerinden çok daha iyi.
burdan Hatipoğlundan ziyade Cenk Ergün'ün transferde becerikli olmadığını kanıtlar nitelikte biraz.
işte mevcut sportifte simitçi geliyor kadroya falan failan.E harhalde erden baskanla calisirken de para aliyordur. Menajer bu, hangi menajer bedava oyuncu getirir?
hissiyatım liverpool.Juventus Sportif Direktörü Giuntoli: ''Rabiot'a teşekkür ediyoruz ve kariyerinin geleceği için başarılar diliyoruz. Onunla sözleşme uzatmayacağız!''
Galatasaray diyorlar.hissiyatım liverpool.
United ugarte alacakmis,amrabat kalabilirmisGalatasaray diyorlar.
inşallahta bakalım.Galatasaray diyorlar.
iyiben konyasporluyum dostum
Yabancı sayısı bi 14 olsa çok rahatlayacagiz,teteyi de 10 milyona sat oldu bittiHem Rabiot hem Wendel çeksek kafa rahat olur bir kaç sene![]()
Hem Rabiot hem Wendel çeksek kafa rahat olur bir kaç sene![]()
Rabiotun defansı iyimiydi yav hiç öyle dikkat etmedim onaHem Rabiot hem Wendel çeksek kafa rahat olur bir kaç sene![]()