Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.815
- 66.628
- 4.933
Kanat forvet falan halt yemiş onlar nasıl istatistik. Savunmada nasıl bu herif. Yıllardır hep golleriyle asistleriylr övülüyorGelirse yapar fena duran top kullanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat forvet falan halt yemiş onlar nasıl istatistik. Savunmada nasıl bu herif. Yıllardır hep golleriyle asistleriylr övülüyorGelirse yapar fena duran top kullanıyor.
Trabzon'un önünde ki en büyük engel avcı. Ondan ne kadar erken kurtulup fatih tekke'yi getirlerse iddialı olurlar.Ts'nin transferleri Bjk'den daha çok beğendim şahsen eğer forvet işini de hallederlerse ciddi rakip olurlar.
Tominay da gelebilir ama ağustosa sarkar
Iskoc ligi milli takimlarini gördüysen gerisini anlarsin.Kanat forvet falan halt yemiş onlar nasıl istatistik. Savunmada nasıl bu herif. Yıllardır hep golleriyle asistleriylr övülüyor
Real diyolar kroos+modric ikamesi için galiba ama perez de ters adamdır net 4e geliyosan gel der adamın umrumda olmazLiverpoll joao gomez,milan da fofana ve samardzic istiyo zaten.united ugarte aldi
Olmuyo liverpol ama@Alper Altun pis liverpool hissim çıkıyor gibi ufak ufak.
Real istese direkt alır emin olReal diyolar kroos+modric ikamesi için galiba ama perez de ters adamdır net 4e geliyosan gel der adamın umrumda olmaz
Bu formadan da var bende, güzel formaydi![]()
indirime girmiş
Florian Plettenberg haberi olduğu için pek altı boş olduğunu sanmıyorum Fabrizio'da ayrılacağını yazdı ikisi benzer anlarda girince insan bi şüpheleniyor.Wendel Doue sarmayinca biraz tominay konuşsunlar dediler herhal
Yeni bi isim lazım, ne zaman acaba nevzat gtten gravenberch salla diyeceklerWendel Doue sarmayinca biraz tominay konuşsunlar dediler herhal
Bunu sağ bek yedeğine düşünmüyorlardır sanırımGalatasaray, Manisa FK oyuncusu Ayberk Karapo ile ilgileniyor.
Ayberk ile Anderlecht ve Atalanta da ilgileniyor.
Manisa FK, 2 M € talep ediyor.
(Calcio Mercato)