Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ne haberler ne haberler,doue kesinleşsin bi(pazara kadar biter)

Ayrıca anlamıyorum, Wendel için istekliyiz, Scott için bastırıyoruz ama iki alakasız profil yani. Sadece birini alacaksak alabildiğimiz oyuncuya göre oyun kurgusu mu olacak. Yani böyle bir tercihe de yanlış demem ama alakasız isimler sonuçta.

17-18M bütçeyle orta saha için Güney Amerika pazarından alabileceğimiz hiç mi adam yok yav. Çok ilgincime gidiyor o konu. Arjantin, Kolombiya vs gibi yerlerden kemik gibi oyuncular çıkıyor. Oralardan parlamış veya parlamaya yakın oyuncu almak zor elbette ama bu bütçeyle bir şeyler yapılabilir bence.
Kavga, dövüş ve temasın asla eksik olmadığı, futbolun günlük yaşamla birebir örtüştüğü yerler burası. Burdan gelecek adamların bize uymaması çok çok zor bir şey.

Resim

indirime girmiş
Bu formadan da var bende, güzel formaydi

Zarre beklentim umudum kalmadı, hadi tmm büyük isimler için eleştirmiyorum peki, yahu en boş mevkine en gerekli mevkine en iyisini almayı bırak, belki iyi çıkar diyeceğimiz bir adamı 1 aydır alamayan, almak için çırpınan bir yönetimi de töbe haşa peygember olsa eleştiririm arkadaş. Yerin dibine soktuğumuz Albayrak bile şu ana kadar 50 kere getirmişti bunu.

takım şampiyon oldu ama yönetim şerefimle söylüyorum küme düştü. Ülke tarihinin gelmiş geçmiş en kötüsüdür net. Ha bunu derken de onlar için iyi bişi söylüyorum çünkü diğer türlü düşünürsem HAİN demek zorunda kalacam.

Galatasaray, Manisa FK oyuncusu Ayberk Karapo ile ilgileniyor.

👀 Ayberk ile Anderlecht ve Atalanta da ilgileniyor.

💰 Manisa FK, 2 M € talep ediyor.

(Calcio Mercato)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt