Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın'ın yerli veya yabancı olması farketmiyor ki. Eğer alınsa şuan BAY'ın yüksek bir bonservise gitmesine razı olabilirdik. Keza Kerem de aynı şekilde. Ama şuan çok iyi bir teklif gelse bile satılmasını istemeyeceğiz çünkü yeri dolmayacak. Oğuz o dinamizmi ve eksiği kapatabilirdi.

Atıyorum yarın West Ham Bay için 25 milyon verdi yönetim sattı. Ne düşüneceğiz.

Abi Wendel önümüzdeki ay 27 yaşına girecek

Kol gibi maaşı olacak, kalitesi tartışılmaz diyeceğimiz bir şeyler yapmamış kariyerinde

Defansif katkısının yetersiz olacağı aşikar, bizdeki kontratı son yahut sondan bir önceki büyük kontratı olacak

İleride satmak istesen en iyi ihtimalle €8-10m bandında bir paraya satabilirsin ki €5-6m daha gerçekçi, maaşı ve yaşından ötürü

Bu durumda bırak €18m-20m gibi bir teklifi, €15m gibi bir teklif bile gereksiz fazla

Biz bir oyuncuya bu miktarları vereceksek ya ileride ciddi manada satabilme ihtimalimiz olmalı ya da oyuncu çok özel biri olmalı Icardi ayarında
doğru mantıkta diyorsun hocamda

bahsettiğin adamlar Fofana / Thuram profilleri

Thuram'ı maliyet olarak bitirebilirdin ama ikna işte - adam Juve'ye gitti birazda baba force u ile .

Fofana 30-35 M bütçeler konuşuluyor.

Napoli Lİndstorm bile 20 M diye açılıyor kapı - ki 10 no ya yakın bir eleman bu.

tamamen büyük lig için kapalı kutu Gronbaek danimarkadan ilk adımını attı 12+3 M na.

Yapmaz mı sanıyorsun insan doğasında bu var, bi şirkette işini iyi yapıyorsun geceni gündüzünü veriyorsun yeni bi iş arkadaşı geliyor senle aynı işi yapıyor ama 2 katı maaş alıyor etkilenmezmisin
Futbol dünyasinda anasıyla vs de tanınan bir isim rabiot paragözlügüne vb bir sey demeyedebilirler futbolcunun karakterine bagli o torreira dan mesela isyan beklemem ben.

Arjantinli bir elemanın habere göre Icardi depresyondan vermiş kiloları. 6 kiloymuş ve kas kütlesiymiş. Zayıf geldi diye sevindik de umarım oyununu etkilemez

Abi Wendel önümüzdeki ay 27 yaşına girecek

Kol gibi maaşı olacak, kalitesi tartışılmaz diyeceğimiz bir şeyler yapmamış kariyerinde

Defansif katkısının yetersiz olacağı aşikar, bizdeki kontratı son yahut sondan bir önceki büyük kontratı olacak

İleride satmak istesen en iyi ihtimalle €8-10m bandında bir paraya satabilirsin ki €5-6m daha gerçekçi, maaşı ve yaşından ötürü

Bu durumda bırak €18m-20m gibi bir teklifi, €15m gibi bir teklif bile gereksiz fazla

Biz bir oyuncuya bu miktarları vereceksek ya ileride ciddi manada satabilme ihtimalimiz olmalı ya da oyuncu çok özel biri olmalı Icardi ayarında
Harfiyen katılıyorum…

Sen 3 e okay dersin ona oynarsın başkası 6 ister 6 ya oynar buna torreira niye bozulsun rabiot her yerde çok paraya oynayan bir adam liverpol un maas tablosunu bilmiyorum ama giderse macallister szoboslaiden falan çok maaş alacagına eminim o zaman onlarda mı kazan kaldıracak yani ?
Oluyor maalesef. Sacha Boey 3 milyon vermezseniz sözleşme imzalamıyorum dedi. En kötüsü de zamlı sözleşmeyi kapan kendini salıyor. para takımı oluyorsun. Arap takımı gibi. Takım sinerjisi bozuluyor.

Mesela Kerem’in depresifleşmesi sadece taraftardan mı ? Oraya 8 milyon maaş alıp Kerem kadar performans vermeyen bir epl veteranı getirdiler. Bizi ciddiye bile almayıp 100 kiloya çıkan dombili’ye 3.2 milyon verdiler. O paraya kaç tane yerli oynatıyoruz. Bu transfer anlayışı bize Riva’ya mal oldu. Korkarım Florya da aynı kaderi bekliyor.

Arjantinli bir elemanın habere göre Icardi depresyondan vermiş kiloları. 6 kiloymuş ve kas kütlesiymiş. Zayıf geldi diye sevindik de umarım oyununu etkilemez
Bişey olmaz yav mecnun mu bu adam en fazla 2-3 ay aşk acısı çeker, wandanın da ne yapacağı belli olmaz dengesiz kadın bi bakmışsın bi anda gelmiş

Bence sorulması gereken sonu şu olmalı şampiyonluğu kazanırken 102 puan almamıza rağmen her maç çok üstün bir futbolla mı aldık yoksa maç içi dengesiz oynasak bile yetenekli oyuncularla mı bu kadar puan topladık.

Ben halen çok ciddi hata yaptığımızı düşünüyorum eğer geçen seneyi baz alırsak ciddi sıkıntı olacaktır çünkü hızlı hareket etmemiz gerekiyorken halen yavaş hareket ediyoruz en azından sağ beki çoktan bitirmeliydik aynı zamanda alternatif kadroyu biraz daha güçlendirmeliydik.

Bence sorulması gereken sonu şu olmalı şampiyonluğu kazanırken 102 puan almamıza rağmen her maç çok üstün bir futbolla mı aldık yoksa maç içi dengesiz oynasak bile yetenekli oyuncularla mı bu kadar puan topladık.

Ben halen ciddi hata yaptığımızı düşünüyorum hızlı hareket etmemiz gerekiyorken halen yavaş hareket ediyoruz en azından sağ beki çoktan bitirmeliydik aynı zamanda alternatif kadroyu biraz daha güçlendirmeliydik.
102 p acayip göz boyadı. Şu kadroya torreira yanına atletik savunması iyi bi adam lazımken hala acayip profiller peşindeyiz. Mctominay en doğru isim ama o da çok tuzlu, acilinden böyle bi profil almak lazım. Ne çabuk unuttuk hataya bile 2 maçta madara olduğumuzu

Ben halen ciddi hata yaptığımızı düşünüyorum hızlı hareket etmemiz gerekiyorken halen yavaş hareket ediyoruz en azından sağ beki çoktan bitirmeliydik aynı zamanda alternatif kadroyu biraz daha güçlendirmeliydik.
ikicni kampa yetişsin onada okeyim(sağ bek) - daha ciddi maçta optimal kadroyla hazırlık olacak sonuçat - ilk kamp full fizik yüklemesiydi . ki artık yani bugünkü furyadan sonra iptal olursa ben bu konuya bi dah girmem.

ortasaha ama yani büyük konu ya - hata şansımız hiç yok şu işte.

102 puan öneli değil - ligin %70 i rezalet ötesiydi oyun olarak.

benim geçen sezon olarak baz aldığım kopenhag deplasmanı - prag deplasmanları var - ve iç saha maçları - rahat çözemedik mesela - deplasmanda hatta yokları oynadık. Bireysellik yetmedi orda.

o tür maçlarda karşıya yığılman lazım - dönen top toplayan hemen tekrar atağa geçen City mantalitesi işte biraz. o kafada düşünmek lazım bana göre.

Dram hikayesi çıkartmaya çalışmıs gibi kortizon ignesi yiyordu adam sakatken ve ondan şişiyordu yanlış bilmiyorsam zaten o oldugundan daha çok kilolu gösteriyordu ki sakatlıgı gecince bıraktı ve zayıflamıs oldu iste bence.

Dram hikayesi çıkartmaya çalışmıs gibi kortizon ignesi yiyordu adam sakatken ve ondan şişiyordu yanlış bilmiyorsam zaten o oldugundan daha çok kilolu gösteriyordu ki sakatlıgı gecince bıraktı ve zayıflamıs oldu iste bence.
Bu maç süre vermememiz şüpheli oldu ya, en azından 10-15 dk girmeliydi. Neyse toplasın da daha vaktimiz var nasılsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt