Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil derviş kalmalı
Ben Halil dervişoğlu'nu çok beğeniyorum aslında ama çocuk topla çok oynuyor. Önce sağlam bir sopa yemesi lazım. İyi bir tedrisattan geçmesi lazım. Ondan sonra faydalı olabilir. Ben onun gibi o kadar rahat kolay adam geçen çok Ender oyuncu görmüşümdür. Ama 1 2 3 derken bütün yaptığı iyi hareketlerin içine ediyor.

doue maçlardan kesitler

Videoda olmayan ama bizim oyunumuz için savunma oyuncularında olması gereken önemli 2 konu var. 1. si biz ön alan presi yaparken alacağı pozisyon ve agresifliği nasıl mesela bu noktada Köhn çok kötü, alan-adam paylaşımını yapamayıp hep geç kalıyor.
2. olarakta geri koşuları çünkü bazı savunmacılar adettendir diye geri koşarken bazıları agresif şekilde atak sonlandırmaya gider.
Yoksa top ayağında iken yetenekli bir çocuk bu çok belli.

Doue, Jelert kadar maç oynasa bize düşer miydi bunu ancak yaşayarak öğreneceğiz. Rakiplerimiz ihtiyarlara yatırım yaparken bizim böyle genç adamlar alıyor oluşumuz çok sevindirici.

Bi haber patlaması yaşanacak gibi 2 gune ama doue olmamalı bu,tamam sadece duyuru olacak artik,onu aldik

Kutlu Akpınar: "Galatasaray ile Zenit arasındaki Wendel için görüşmeler gayet olumlu ilerliyor. Olumsuz bir durum şu an yok. Aradaki fark 4-5 milyon civarına indi. Ödeme planları üzerinde de çok duruluyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt