Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusya’dan kaçmak isteyen adamı 20 m euroya, tıfıl bir genci 7.5 m euroya alamıyorlar, tarihte kimsenin elinde olmadı şu bütçe iki oyuncu için.
Wendrl transferinde cash 20 versek çoktan almıştık bence taksitliyi kabul etmiyolar doue transferi ise paredes sürecine benziyor büyğk ihtşmal başka takıma gidecek

Doue yüzünden uzuyorsa umarım olmaz bu transfer neyin kafasında bu eleman seneye futbol oynayıp oynamayacagi belli değil mübarek sanki bana Cafu

Ayrıca bir bjk mi yapabiliyor bu oyuncunun yüzdesini alma işini madem 20 milyon tamam 10 milyona %50'sini alalım, satış olursa Zenitte mutlu olur ve zararı yok bu senaryoda

Ne isteniyor ben onu anlamıyorum sanki dünyanın en iyi 5 büyük liginden biriyiz herkes koşa koşa bize gelmek istiyormuş gibi bir hava var.

Hojbjerg'in son güne kadar keyfini bekleyip vereceği söze mi güvenelim geçen sene Amrabat ile sözleşmişiz adam son gün Manchester'dan teklif alınca Galatasaray filan bakmıyor koşa koşa EPL'ye gidiyor sanada çürük meyve Ndombele kalıyor ondan sonra niye bu transfer yapıldı deniyor.

Mctominay olsa bende isterim keşke 1. tercih olarak gelse ama adamlar 35 m euro talep ediyor hadi 30'a indi diyelim yine o kadar verecek paramız yok.

Rabiot desek zaten birçok Avrupa kulübü istiyor Fransa milli takımın oyuncusu orada oynamak için yine bizi seçmeyecek.

Gerçeklerle artık yüzleşelim halen diyorum Wendel olmadığı an her geçen süre kaosa gömülürüz 2. kampa yetiştirip takımla çalıştırsınlar yeter.

Kalbur üstü bilinen topçu işini bıraksın bu yönetim. ET gibi biri olmadığı sürece sadece fahiş fiyatlı transfer yaparlar ancak.
Orta sahaya da genç almak lazım en iyisi.

wendelin maaşı 1.5 m euro yazıyor 3 kat maaş neden verirsin anlamam

Herseyi elestirmeyin be, o pahali su pahali ne istiyorsunuz anlamiyorum ki? Transfer yapsalar dert, yapmasalar dert, herkes elinde hesap makinesiyle bekliyor iyi transfer mi kotu transfer mi onu konusmak daha mantikli degil mi? Cikalim su fakir edebiyatindan artik.

26 yasindaki oyuncu ile 4-5 yillik kontratlar gayet normal ayrica Avrupa'da kimse bunu sorgulamaz.
Bizim takildigimiz nokta bu olmamalı. Torreiranin yaninada defansı iyi oyuncu alınsın o da 5 yillik olsun. Orta saha yumuşak oluyor dense böyle orası dogru

Fiyatı, yılı filan boşa tartışmaya gerek yok zaten baksanıza transferde 1 ileri 2 geri sayıyoruz. Aynı döngüyü bakalım daha ne kadar yaşatacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt