Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel yuh 5 sene sozlesmemi olur 3 sene olsaydi

Adam 2 sene muthis oynadi aaa kontratinin son senesi gelmis 20 milyon bagladigin adam 3 kurusa gitmis ulan yonetim insan sozlesmeyi 5 sene yapar

Yada 2.sene sozlesmeyi ocakta uzatsaydiniz adam iyi oynayinca seneye serbest kalacak biliyor 6 milyon isterim dedi sozlesme uzatmadi adam 4 5 milyon bonservise veya free agent transfer oldu

Ulan yonetim 20 milyonluk adam kaca geldi

Dunyanin her yerinde klup icin yuksek bonservis odenen oyuncuya yasida musaitse ki 26 yasinda 4+1 den asagi kontrat yapmazlar

Burdaki amac ne 2 sene super oynarsa sonra teklif geldimi elin kuvvetli olsun sat gec sanki risk varmi ? var kotu oynarsa diagne belhanda oliviera gibi olur

Ama zatan adama 20 milyon baglayarak o riski almisiz umarim cok iyi 2 sene oynar bonservisini fazlasini cikarip arap dunyasina adim atar

Her şeyi eleştirmeyin diyen arkadaşlar yıllar önce de benzer İşler oldu aynı şeyleri söyledik.Selçuk-Burak kardeşlere yeni sözleşme yapıldığında veya belhanda-feghouli- oliveria alındığında vs. Belki wendel bunların hepsinden çok daha iyi topçu ama biz bu tarz kontratlı adamların hiçbirinden zararsız çıkamadık 2-3 sene sonra ne olacağı az çok kestirilebilir durumda. He 2 sene şampiyon olalım sonra Anadolu'dan free adam kovalayıp 10. Olalım bizim için ok diyorsanız sıkıntı yok yalnız bundan sonra satacak arsa da kalmamış olacak haberiniz olsun.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Doue - Davinson - Abdül - Köhn
Wendel - Torreira
Talisca
Barış - İcardi - Zaha​

Hepi topu 2 adam alacaklar kaç ay oldu ha geldi ha gelecek işte geliyor oldu imza attı anlaştı diye haber yaptırıp duruyor futbolun patronları.

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu ve menajerinin fotoğrafı çıkmıştı dün, biraz araştırdım; Ziyech Galatasaray'da kalmak istiyor, Galatasaray aynı şekilde Ziyech'in kalmasını istiyor."

F34-RjqXMAAM174

27 ye girecek ve 5 sene oynayacak 32 işte 4 sene imzalamıyorsun ne 31 i
Naci senin matematik sıkıntın var. 2024 temmuz ayindayiz adam agustos ayinda 27 oluyor. 2025 Ağustos ayind 28 oluyor 2026 agustos ayinda 29 oluyor 2027 Ağustos ayinda 30 oluyor 2028 Ağustos ayinda 31 yasinda oluyor. Buraya kadar kac sene sözleşme geçti? Tam olarak 4 sene. 31 yaşındayken son sene sözleşmesine giriyor ve 2029 1 temmuzda sozlesmesi bitiyor. 31 yaşında bize veda ediyor.

Matematik hocana selamlar Bilale anlatir gibi anlattim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt