Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Barış giderse şampiyonluk baya zora girer aga. Bu sene de kalmalı ve seneye için şimdiden yerine oyuncu bulunmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bu yüzden Wendel'i hiç istemiyorum ama Sportinglilerin yorumlarını okudum geçen gece baya ve biraz daha umutlandım

Jorge Jesus ile kulübün dağılması ve taraftarın tesisleri basıp topçuları dövmesiyle dip yaptıkları dönemle Amorim'in gelip şampiyonluk hasretini bitirdiği dönem arasındaki geçişteki en sevdikleri ikinci topçu Bruno Fernandes'ten sonra. Raphinha, Matheus Nunes, Coates falan gibi heriflerden daha çok seviyorlar

Sporting'de yanında Doumbia ve Battaglia gibi sert kalas ön liberolarla önünde Bruno Fernandes ile box-to-box gibi oynamış. Eforunu tekniğini falan acayip övüyorlar. Sezon ortası Bruno Fernandes'in ayrılması ve Amorim'in gelip 3-4-3'e geçmesiyle orta saha ikilisinde yine banko oynamış yanında defansif profilde bir herifle, sezonu Matheus Nunes ile 3-4-3'te çift pivot oynayarak bitirmişler ve Sportingliler o dönem ikisini de baya beğeniyormuş gibi görünüyor

Zaten ucuza gitti falan diye sinirlenenler de var herif ayrıldığında ama tabii şu an alacağı kontrat ile vs. o zaman ortaya koyduğu eforu koyar mı bilemem. Bir de istikrarsız olduğuyla ilgili çok fazla yorum var. Bir grup insan da saha dışı olaylara takılmış, galiba kulüpten izin almadan başka bir maç izlemeye falan gitmiş bir de pandemide karantina bozmuş

Okumak istersen: Marcus Wendel (Saída: Zenit)
1721464429609.webp

Barış’ı satarsak yarısı bankalar birliğine, %20’si Keçiörengücü’ne gidecek, kalanı da bu yönetimin inisiyatifine kalacak.
Kesinlikle satılmamalı
bunu defalarca yazdım aga. önce bay'ın %20 işi çözülmeli.

2 m euro'yu kabul ediyorlarsa edecekler. onlar için hayvani para. yoksa bu maddenin etrafından dolanmak için ne gerekiyorsa yapılmalı (satışa bir oyuncu daha ekleyip, total meblanın çoğunluğunu o oyuncunun değeri üzerinden göstermek gibi).

Oyuncu satinca yarisi bankalar birliği faizine gidecekse boşuna satmasinlar alperi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt