Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 15 dk presle boğuyor Chelsea. Hiç oyun kuramıyor neredeyse Zenit. Wendel topla çok az buluşuyor. Devre sonlarına doğru oyunu dengeliyorlar sonra 2 gol geliyor zaten devre bitmeden. Ama ona rağmen Wendel pek etkili görünmedi bana. Zaten 47'de ilk defa kendi başlattığı geçiş hücumunda depara kalktı sakatlanıp çıktı ondan sonra. Adale attı muhtemelen.

Oyuncu hakkında fikir sahibi olmak için bu maçı izlemeye pek gerek yok.

Barış’ı madem satacaktınız Oğuz’u neden kaptırdınız? Yerine alabileceğimiz benzer profilde kim var?

O bölgede 6-7 tane oyuncumuz var diyen Sir Okan Buruk Barış, Tete, Yunus ayrılığından sonra ne diyecek? Söylediği lafları yutup kanat arıyoruz mu diyecek utanmadan?

Böyle vaziyetin içine soxum. Sizin yapacağınız yöneticiliğin…

İlk 15 dk presle boğuyor Chelsea. Hiç oyun kuramıyor neredeyse Zenit. Wendel topla çok az buluşuyor. Devre sonlarına doğru oyunu dengeliyorlar sonra 2 gol geliyor zaten devre bitmeden. Ama ona rağmen Wendel pek etkili görünmedi bana. Zaten 47'de ilk defa kendi başlattığı geçiş hücumunda depara kalktı sakatlanıp çıktı ondan sonra. Adale attı muhtemelen.

Oyuncu hakkında fikir sahibi olmak için bu maçı izlemeye pek gerek yok.
hiç link aramakla uğraşmıyım diye chelsea maçlarına bakayım dedim de haklısın.

Dedikodu üzerinden kesin konuşmalar yapmayalım,bana kalırsa barışı bu donem kadınlardan korumak lazım,başı belaya girebilir yarın itibariyle.melisa dongel,seyma subaşı vs

Rakibin Ferdi’yi satıyor mu?
Göreceksiniz iş yapmayan adamlarını satacaklar.
Onlar en iyi yerli oyuncusunu tutarken sen Barış Alper’i satmaya kalkarsan rekabette lig başlamadan bir adım geri düşüyorsun zaten.

Seni kaybetmek istemiyorum
Arkadaş kalalım olur mu

Merhaba 2015-2016 sezonu

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt