Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
onda zaten şüphem yok satılırsa bundan fazlası belki 5 m falan ayırır transfereLan yok paranın harcanma şekli için dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onda zaten şüphem yok satılırsa bundan fazlası belki 5 m falan ayırır transfereLan yok paranın harcanma şekli için dedim.
TutarlarFerdi gidecek,tutamazlar
Seni kaybetmek istemiyorum
Arkadaş kalalım olur mu
Seneye şampiyon olalım,baris nereye isterse gitsin.sevgili hocamız belki gençlerden birinin önünü açar da,ümitli oluruzeminim ki deli gibi sanchez ve barışa teklif gelsin diye bekliyorlar. sanchezle 20 m pounda barışla 27-28 milyon pounda vedalaşırız beyler, hazır olun
Daha transfer yapmamışlareminim ki deli gibi sanchez ve barışa teklif gelsin diye bekliyorlar. sanchezle 20 m pounda barışla 27-28 milyon pounda vedalaşırız beyler, hazır olun
“Benden selam söyleyin o nazlı sevgiliye”arasıra gidiyorum oraya havuz partisine falan, zehrayı görürsem selamını söylerim
Seneye şampiyon olalım,baris nereye isterse gitsin.sevgili hocamız belki gençlerden birinin önünü açar da,ümitli oluruz
muhabirlerin ağzından 30 m euro teklif gelirse satılabilir çok iyi para dedirtmeleri masum değilDaha transfer yapmamışlar
Taraftar istifa ettirir
Rantı kaybetme riskine girmezler
Bu tarz söylemler muhabirlerin daha çok izlenmesi ve takip edilmesi demek , ihtimal üzerinden gelen bir Keramettin postu nöbetin üzerindeki ölü toprağını attığı gibi, benzer şeylermuhabirlerin ağzından 30 m euro teklif gelirse satılabilir çok iyi para dedirtmeleri masum değil