- 16 Haziran 2010
- 202.884
- 154.615
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan 5 e satsan napcan nasıl doldurcan yerini Taylan la mıbu takımın dokunulmazları
muslera
sanchez
apo
torreira
kaan
barış
mertens
ziyech
icardi
geri kalan herkes satılabilir iyi teklif gelirse
ama mesela
nelson
kerem 15den aşağı satmam
berkan
köhn 5 den aşağı satmam
Mertens'i kesemez o.wendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw
Adam 10 oynuyor?wendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw
Allah peygamber aşkına bu bilgileri sürekli nasıl akıtıyorlar ve en önemlisi kim akıtıyor. Okan Hocam'ın söylediği kadar var.Abi adamlar hergün her dakika bilgi pompalıyorlar.Ya bunlar sürekli aktarılıyor ya da sallıyorlar.Hangisi??? Buna bir son verilse artık gerçekten patolojik bir hal almaya başladı.Haluk Yürekli: "Zenit ile pazarlıklar devam ediyor oyuncunun Galatasaray'a gelmek için baskı yapması önemli."
Ustat ikiz gibiler , hangisi ucuzsa onu alalimMertens'i kesemez o.
Aslında o kadar paralar verebiliyorsak alternatif çok olmalıwendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw
İkisi de gelsin yavwendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw
Çoğunluğun beklentisine bir güzellik yapmayı düşünüyor musun?Acaba hangi Barış algılanır diye düşündüm de beklentim gerçekleşmedi.
Bu grafik işini acilen bırakman lazım.
Nasil yokKolamı çekirdeğimi aldım hafta sonu Wendel’i test edeyim dedim açtım fifayı
Zenit oyunda yok test edemiyorum
Var mı bir yolu ?
Maalesef üstadNasil yok
Koskoca fifada rus ligi yok mu?
Kolamı çekirdeğimi aldım hafta sonu Wendel’i test edeyim dedim açtım fifayı
Zenit oyunda yok test edemiyorum
Var mı bir yolu ?
dursun başkan barışı satıcam ama wendelle claudinhoyu indiricem derse ne dersinwendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw