Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paramız var kardesim,harcayacagiz pek tabii

2 senedir sampiyonuz,en çok formayi satmisiz,ziyadesiyne gayrimenkulümüz mevcut,sampiyonlar liginden para alacagiz,topcu sattik iyi meblaga, evelallah fena sayilmayan sponsor gelirimiz de mevcut

verelim paralari sanli Galatasaray in namı yürüsün ..

Zenit bugün ligi 17:30'da Krlya Sovetov deplasmanında açıyor bakalım Wendel oynayacak mı?

paramız var kardesim,harcayacagiz pek tabii

2 senedir sampiyonuz,en çok formayi satmisiz,ziyadesiyne gayrimenkulümüz mevcut,sampiyonlar liginden para alacagiz,topcu sattik iyi meblaga, evelallah fena sayilmayan sponsor gelirimiz de mevcut

verelim paralari sanli Galatasaray in namı yürüsün ..
Bak 14 yabanci olsun,bi ortasaha daha gelecek.belki hojberg ya da rabiot.o zaman daha çok elestirecekler

Fener orta saha dışında transferlerini bitirdi, orta sahayla beraber 70 m euro civarı bonservis harcamış olacaklar.

Demekki temmuzda bitirilebiliyormuş.

Tutar, tutmaz, bizim de ağustosta getireceğimiz adamlar tutacak diye bir kaide yok.

Beşiktaş maçını kaybetmeyelim dua etsinler de, yönetim altından kalkamaz kolay kolay o olayın.

Bu adamlar şu dakikaya kadar Doue'yi açıklayamadı madem niye çekildik Jelert transferinden?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Fener orta saha dışında transferlerini bitirdi, orta sahayla beraber 70 m euro civarı bonservis harcamış olacaklar.

Demekki temmuzda bitirilebiliyormuş.

Tutar, tutmaz, bizim de ağustosta getireceğimiz adamlar tutacak diye bir kaide yok.

Beşiktaş maçını kaybetmeyelim dua etsinler de, yönetim altından kalkamaz kolay kolay o olayın.
Forvet alacaklar sadece.djiku,ferdi ve ostorvalde giderse 1 yabanci stoper alirlar bi de yasin ozcan vs

Mario Branco: Şu anda 18 Temmuz ve transferlerimizin yüzde 85'ini tamamladığımızı düşünüyorum. Taraftarları da gayet iyi anlıyorum.

transferlerin yüzde kaçını tamamladık biz batshu ile %70 falan olduk herhalde
hoca da efe akman var zart zurt dediğine göre hava hoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt