- 23 Ocak 2019
- 24.514
- 32.078
- 2.233
Sayfanın ilk mesajı ile son mesajı arasında yarım saat var. Anlaşılan yine yaprak kımıldamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milan denen embesil kulüp hala Yousef Fofana'yı indirememiş 12 mio vermişler Monaco 18 istemiş. Oyuncu gelmiyorum dese bile sırf bunlara inat 18'i vereceksin enazından milana bizim ilgilendiğimiz oyuncunun aklını çelmek neymiş göstermiş oluruz. Rus liginin pis bıyıklı brezilyalısını bulup 18 mio vermeyi biliyorsunuz asıl bu adama yapıştıracaksın parayı.
emre altun nöbetini bekliyor gibi bir halin var
taylanda gitme programları yapılıyor olabilirKamp arası tatilinde herhalde yönetim de tatil verdi kendine.
Çok çalıştılar zira haklarıdır.
Bizim muhabirler niye bu kadar dandik.
Bizim muhabirler niye bu kadar dandik.
Anlaşmanın tam detayları açıklamanmamıştı ama sayıya bakarsak ucuz formalarda ekleniyordur çünkü hızla ilerliyor normal şartlarda pahalı formalarda bu kadar hızlı satış olacağını pek sanmıyorum.Hangi forma için geçerli bu
Forma sınırı yoksa 2000likten 1 milyon satsan 60 m euro falan etmiyor mu
40ını bize mi verecekler yani, buna forma başı karlar dahil mi
ulen 4 gun once dogum gunumdu hani nerde forma?yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.