Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayfanın ilk mesajı ile son mesajı arasında yarım saat var. Anlaşılan yine yaprak kımıldamıyor

milan denen embesil kulüp hala Yousef Fofana'yı indirememiş 12 mio vermişler Monaco 18 istemiş. Oyuncu gelmiyorum dese bile sırf bunlara inat 18'i vereceksin enazından milana bizim ilgilendiğimiz oyuncunun aklını çelmek neymiş göstermiş oluruz. Rus liginin pis bıyıklı brezilyalısını bulup 18 mio vermeyi biliyorsunuz asıl bu adama yapıştıracaksın parayı.

Bence adam bizi istemiyor. Olay bu kadar basit.

Bol bol forma alalim adaya trafo yapmak için 10m euro gerekiyor.

dün bu saatlerde eklem ağrım başlamıştı yine başlıyor faranjit oldum herhal

Bizim muhabirler niye bu kadar dandik.

ca1d2a3be91cb4394aa70503360e80b4.jpg

Hangi forma için geçerli bu

Forma sınırı yoksa 2000likten 1 milyon satsan 60 m euro falan etmiyor mu

40ını bize mi verecekler yani, buna forma başı karlar dahil mi
Anlaşmanın tam detayları açıklamanmamıştı ama sayıya bakarsak ucuz formalarda ekleniyordur çünkü hızla ilerliyor normal şartlarda pahalı formalarda bu kadar hızlı satış olacağını pek sanmıyorum.

Belki farklı detaylar olabilir en pahalı formadan 1 milyon adet satılırsa maksimum 40 m euro olarak hesaplanmıştır anlaşma detayına göre satılan forma cinsine göre fiyat aşağılara inebilir eğer maksimum olan formadan hesaplandıysa yarı fiyatını düşersek 20 m euro civarında para verebilirler diye düşünüyorum.

Yoksa dediğiniz gibi en ucuz forma 1.500 TL x 1.000.000 = 1.5 milyar TL yapar euro fiyatı 40'a yaklaştı bunun üzerinden hesaplarsak 37.5 m euro yapıyor ki adamlar zarara girer muhtemelen içeriğinde farklı detaylar vardır.

TS devre arasında 4.5 milyon euro'ya 2. Ligden Mendy diye bir herif aldı ve taş gibi topçu çıktı. Senin scout ekibin de oyuncu önerisi diye 30 tane kulübün radarına girmiş, kulübünün çift hane istediği oyuncuları Amerika'yı yeni keşfetmiş gibi ''bakın bakın ne buldum'' diyerek sunuyor.
Gelelim yönetime... Dünya üzerinde oyuncu bulması en kolay mevki orta sahadır, ama 20 milyon euro bonservis + 5 yıllık 4 milyon euro kemiksiz maaş bütçesi ile 3 aydır 4 tane oyuncuda takılı kaldılar: Mctominay, Hojberg, Wendel, Rabiot.
Bu kalibre/statüdeki oyuncuları çözmek kolay değil vs mevzusu da değil durum. Gittikleri hiçbir takımı ve oyuncuyu ikna edemiyorlar. Kameralar önünde transferlerden ben sorumluyum, transferleri kişiler değil GS markası yapıyor diye caka satan adamlar daha 1 yıllık bir profesyonel kariyeri olan ağzı süt kokan topçuyla 3 aydır uğraşıyorlar. Yine TS'den örnek vermek gerekirse Mönye gidince 1 haftada sağ beki çözdüler mesela.
Bizzat başkan bu transferle ilgileniyor dedikleri oyuncuyu haftalarca uğraşıp 1 milyon euro vermemek için rakibine kaptırdılar. Çocuk fanatik GS'lıydı üstelik ve kanat rotasyonundan biri ayrılırsa net sıkıntı yaşayacağız.
İtalya milli takımının 25 yaşındaki oyuncusunu satmak için isteyen takımın ayağına gidip, zorunlu opsiyon koydurmadan yolladılar, hem de komik bir paraya.
ET olmasa Boey'i devre arasında 18 milyon euro'ya satacak olan adamlar, bakalım BAY'ı ne kadara satacaklar.
Tarih böyle bir beceriksizliği henüz görmüş değil. Ne kadar yazıp silsek azdır.

wendel denen kerkenezi istemiyoruz
transfer falan yapmayın siz

yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.

formayı da bu arada bjkli awm de calısan bi arkadasa aldırdım :d bjklisi, fblisi el birliğ-iyle ulasacağız hedefe

Son düzenleme:
yarin gsli bi arkadasın dogum günü. fbli fanatik bi arkadası ortak ettirip forma aldım. parayı attığında da kulübe katkılarından dolayı tesekkür ettim. katkılarınla kasaya sene sonu 40m avro para girecek dedim. biraz üzüldü ama yapacak bir sey yok. .d özellikle su dogum günü özel günlerde forma alımına dikkat edelim. hayal bi rakam değil gs taraftari için 1m forma.
ulen 4 gun once dogum gunumdu hani nerde forma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt