Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umrunda bile degil, insan der i love you too vs kafasini salliyo size bidaha hayatta gelmem gibis gagghshsh

hqdefault-1.webp

Süper kupa maçında sağ bek Dubois orta saha Demirbay olur hatta CL play-off turunda bile bu şekilde olabilir gidişat o yönde gibi görünüyor. Açıkçası transfer beklentimi çok azalttım artık pek beklentim yok.

bela okumaktan yoruldum işbilmez beceriksizler ne yapıyorsunuz siz, dalgaoğlanı oldunuz lan piyasada sizi gören kahkahaya boğuluyor

1721489539525.webp

Richard Rios eger yazildigi gibi iyiyse parayi basip alalim. Wendel’e teklif ettigimiz paranin yarisina oynar.

Sali gunune kadar muddet, 3 gun icinde Doue ve Wendel KAP'a bildirilmiyorsa bence vazgecelim bu transferlerden.

Nordi Mukiele ve Guido Rodriguez'i cekelim en azindan tecrubeli oyuncular ve ucuk maliyetleri olmaz.

Bunlardan umidimi kesmek uzereyim cunku.

Wendel'in ilk yarıda 2 asist yaptığı lig maçındaki performansı:

• Topla buluşma: 40
• Asist: 2
• Başarılı pas: 30/30 (%100)
• Kilit pas: 2
• Uzun top: 2/2
• İkili mücadele: 2/8 •

Reyting: 7.5

Burda hergun haluk paylaşan da değiliz,santi auna denen algici herifin peşinden giden de.hala aynı haltı yiyip gaza geliyorsunuz,doue biter 1-2 güne

Süper kupa maçında sağ bek Dubois orta saha Demirbay olur hatta belki CL ön elemesinde bile bu şekilde olabilir gidişat o yönde gibi. Açıkçası transfer beklentimi çok azalttım artık pek beklentim yok.
zaten bu saatten sonra gelecek transferlerin ilk 11 oynama şansı yok.. mecbur öyle çıkılacak.. Negatif bir sonuç alınırsa sezon başlamadan dursun istifa sesleri yükselir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt