- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Umuttan şüpheleniyor musunUmut senin yüzünden boşuna yangın çıktı lan,fransizca bilen adam ceviri yanlış diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umuttan şüpheleniyor musunUmut senin yüzünden boşuna yangın çıktı lan,fransizca bilen adam ceviri yanlış diyo
Gardiyi?Kim bilir hangi menajeri zengin edecekler eminim biri bulduk kerizleri diyordur. Allah'ın kalitesizleri Erden Timur'a sallarken iyiydi elinizde para varken bile iş yapmayi beceremeyen vasifsizlarsiniz cebinizden de beş kuruş faydaniz yok sokakta taraftar sizden daha iyi Allah'ın çulsuzları
BittikÇeviri de bir yanlışlık yok son satırda ingilizceye çevirip baktım son saatlerde rennes erteliyor gidişini td sezon öncesi performansından memnun diyor
Dursun düşmanıdır şaşırmadıkUmut senin yüzünden boşuna yangın çıktı lan,fransizca bilen adam ceviri yanlış diyo
Olayın Doue'den değil de Hatip ve Cenk'in beceriksizliklerinden kaynaklandığına adım gibi eminim.Doue kim ya almayın zırtapozu. Naza şekle şemale bak sanki bana 200 tane maçı var da istemiyor buraları.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pariste yasayan ve fransizca bilen adam yalan mı söylüyorÇeviri de bir yanlışlık yok son satırda ingilizceye çevirip baktım son saatlerde rennes erteliyor gidişini td sezon öncesi performansından memnun diyor
Kaos manyağı,kafayı yemiş transfer diyeUmuttan şüpheleniyor musun
Sergenden Naciye kroşePariste yasayan ve fransizca bilen adam yalan mı söylüyor