Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Aroune Kone mi yaptı bu videoyu
Bitik bu bitik nerde görsem tanırım bitik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aroune Kone mi yaptı bu videoyu
Anlaşma olduğunu sanmıyorum ben. Yapamıyorlar daha doğrusu.Doue ikinci yarida oyuna girdi. Doue ve kulubu ile anlastigimiz halde nasil maca cikiyor anlamadim.
dursun başganım diyip duruyordun ne oldu transferle gelmez ise yandın ehtiyarKafamı soğuk suya sokacam böyle olmayacak
Daha önceki Footmercato'nun haberin aynısı onu kaynak göstermişler zaten.![]()
Stade Rennais Mercato : rebondissement dans le dossier Guéla Doué ! - But! Football Club
Alors que tout semblait quasiment ok pour un départ de Guéla Doué (21 ans) à Galatasaray, le Stade Rennais freine désormais son départ.www.butfootballclub.fr
Taraftara veda ediyor sanırım. Hemen kötüye yormayınDoue ikinci yarida oyuna girdi. Doue ve kulubu ile anlastigimiz halde nasil maca cikiyor anlamadim.
Bu futbol dünyasının enayisi biziz cidden, zaniolo'yu kampa çağıramadık elin adamı böyle oynatır işte bırak zaniolo"yu altyapımızdan çıkan velet bile gitmek için sakat ayağına yatıyor oynatamıyoruzDoue ikinci yarida oyuna girdi. Doue ve kulubu ile anlastigimiz halde nasil maca cikiyor anlamadim.
EyvahDoue asist yaptı![]()