Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koc acsinda kendi dötüne gülsünAli koç elinde viski kahkaha atarak takip etmiyorsa bizi bişey bilmiyorum. Zafer naraları atıyordur erden'i yedirdim bunlara yurüyen makinayı bozdum diye
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Dursun Özbeke ben dahil herkes sinirli tamam orası ama seçilmemeliydi, işte görüdk vs yaklaşımları da çok saçma kusura bakmayın. Kim seçilecekti kardeşim. Rezan şovmeniyle "Okan Buruk, Fatih Terimle aynı sonu yaşar" diyen Ünal Aysal mı seçilseydi. Yoktu alternatif işte ki adam zaten rekor oyla seçildi. Genel Kurul sandığınız kadar sağduyusuz değil. Sosyal medya destekli Burak Elmas 1 sene dayanamadı mesela, ona oy veren sonrasında Erden Timur ile beraber Dursuna destek veren de genel kurul. Karşı taraf seçilseydi Erden devam ederdi görüşü de çok saçma ve hiçbir desteği yok. Bu albeniyi bu popülerliği Aysalın Erden Timur 'a bırakacağını zannediyorsunuz daha Galatasarayı hiç tanımamışsınız kusura bakmayın.
Dursun'dan kimse daha kötü yönetemez. Eminin Süheyl Batum'un ekibi gelseydi bugünkünden daha iyi olurdu.
Sanki bir dursuna kaldık.
Looserlığı farklı konu. Erden konusunda elinden geleni yaptı. Bizim dingil egoistlerde anca izledi Erden yavaş yavaş yenirken. Daha buyuk zarar veremezdi bize basardı Allahın belası.Ali Koc acsinda kendi dötüne gülsün
Looser nede olsa
bu oylama çok yanlış bir oylama değil ama
Erden Timur dışarıdan desteklerdibu oylama çok yanlış bir oylama değil ama
karşı taraf kazanmaya değil - florya muhalefeti yapmaya çıkmıştı ortaya . icraat göremezdik onlardanda - sahne şovuydu amacı belliydi. Yetki kongresinde de tıpış tıpış yetki verdiler bu yönetime.
bir anlamı yok - normalde sırf 1 konuda muhalif olan taraf yerine mevcutta devam edilmesi daha doğru idi o zamanın bakış açısıyla.
seçilmeyecekleri %99 du ama yav - bariz şekilde Alinin stada gelme konusundan tutup Florya üzerine tepki için oluştular .Erden Timur dışarıdan desteklerdi
Secilselerdi
Gelmezse yayın chatine ne gibi operasyon cekeceksin
Negatiflik yok .O kadarda uzun boylu değil.Azicikcsakin ol sampiyon.Omirgamiz yeter.Jokey kulubunede elemeyede.Rahat ol stres yapma.Bunlar yüzünden önce tinercilere kupayı bırakacağız ve Şampiyonlar ligine de katılamayacağız.
bu oylama çok yanlış bir oylama değil ama
karşı taraf kazanmaya değil - florya muhalefeti yapmaya çıkmıştı ortaya . icraat göremezdik onlardanda - sahne şovuydu amacı belliydi. Yetki kongresinde de tıpış tıpış yetki verdiler bu yönetime.
bir anlamı yok - normalde sırf 1 konuda muhalif olan taraf yerine mevcutta devam edilmesi daha doğru idi o zamanın bakış açısıyla.