Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blazing-fire-person-nl8odppx584qdtsr.gif
giphy.gif

Cok degil 1 ay once, forum azili Dursun Ozbek savunucularindan gecilmiyodu. Surda 3-5 kisi dilimizde tuy bitti, ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz dedik. Nerde bu renkdaslar merak etmekteyim. Bunlar iyi gunlerimiz. En kotusunu henuz gormedik. Florya ihalesinden sonra tamamen dibi gorecegiz.

sonunda olması gereken başlık #dursunözbekistifa x te destek verelim Galatasarayımız için

Siz daha Dursun´u taniyamamissiniz.Ne yasanan rezillikler nede tepkiler umrunda olmaz.
Florya ´yi peskes cekmeden,gorevini tamamlamadan gitmez.
Gecen sefer kurnazlık yaptigine zannedip erken secime giderek kendi ipini çekmişti,akillanmistir ayni hatayı´da yapmaz bir daha maalesef.

Isi bitince,herseyi klube fatura edip , verdiklerini faiziyle alır gerekirse klübü icraya verir gider.

yönetim suana kadar kötü bir transfer dönemi geciriyor. As Transferileri biraktim cünkü zor transferler zaman aliyor ama insan hic mi yedek icin oyuncu almaz? bize en az yedek yerli solbek, yedek yerli sagbek ve yedek yerli stoper lazim ama hic ses yok. cok amatörce yenitiliyoruz maalesef

Haziran 1de herhalde fener şamp demiştim, yavaş yavaş hepiniz söylediğime geleceksiniz. Tek mevzu transfer değil.

Seçileli 2 ay oldu yeni yönetim, Galatasaray’a kattıkları hiç bir şey yok bu süreçte. Yeni seçilmişsin, tekrar seçilmişsin, insanda motivasyon olur.

en çokta o mamalı sözde duyumcular haluk ve gökhan yayın açacak mı açsalarda ne diyecekler diye merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt