Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi bu dönemde hiç çıkmayan, önceki dönemlerde çıkan bir isim diyorlardı. Vecino'ymuş demek ki:P

Okan hoca yaziklar olsun sizin yapacaginiz ise bari vecino'yu getirin demis

Bu saatten sonra real madridden bellingham da alsanız çektirdiğiniz bu ızdırap için hakkımızı helal etmiyoruz bir kuruşumu bile helal etmiyorum ben şahsen. İstifa diyerek ağır küfür ettiğimi bilesin sayın Özbek.

Yakalim yikalim. Bu ne ulan?? Bu nneee Allah'in belalari?

Son zamanlarda yaşadığımız en başarısız transfer operasyonu Burak Elmas döneminde olmuştur onlar bile sıfırdan bir takım dizip iyi paraya satabileceğimiz genç oyuncuları kadroya katmayı başarmışlardı şimdi Dursun Özbek döneminde muhtemelen bundan bile başarısız bir transfer operasyonuna tanıklık ediyoruz geçen ocak ayından itibaren

Ciddi ciddi 10 numaradan, yedek sağ sol bek transferinden filan vazgeçtik bu takıma 6 aydır sağ bek 1 yıldan fazladır orta saha gerekiyor ve daha hala saçma sapan transfer haberlerinin öznesi oluyor transfer komitemiz gerçekten yazıklar olsun

Gecen hafta bunlar anca vecino’yu ikna ederler cünkü adam gectigimiz yaz ikna olmustu zaten dedim

Dogruymus vallah

ben dün dedim Okan buruk 8 no işini çok sallamıyor diye kimi oynatsam olur o bölgede kafasında istemiştir Vecino'yu da yaşına yavaşlığına filan bakmadan.

Ulan wendel de dağlar kadar fark varsa ne b.k yemeye gittiniz Rusyaya. %60 indirim kampanyası mı var dediler.. Olacak iş var olmayacak iş var. BECERİKSİZLER!!

Rusya'ya başka bir şeye gitmişlerdir diyim detayını yazmayayım Paris, Rusya, Almanya hepsini gezdirip keyif yaptırıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt