Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.884
- 11.084
- 2.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın size transfer bu beceriksizlerin yapabileceği transfer en fazla budur. Orta saha gelmiyor diyenler utanır mı pek sanmıyorum.
Tier 5 olması önemli değil kolpa olsa bile her yalanın içinde bir doğruluk payı vardır.Yav sen niye sürekli Tier 5 adamların tweetleriyle gaza geliyorsun dostum ya.
Buna fbli diyenler varÖyle. Bizim satacağımız adamlarda ederinin katında bir fiyata satılsa iyidir der. -Bıey, Barış, Marcao hepsine yaptı- aldığımız kötü adamları över. Bonservisi yüksek olursa bir şekilde Hoca çok istedi falan der gider
Türkiye'de Tier 1 gazeteci yok.Tier 5 olması önemli değil kolpa olsa bile her yalanın içinde bir doğruluk payı vardır.
Bizim Tier 1'imiz 2.5 haftadır Doue imzalamak üzere diyordu çokta tier şeyi yapmamak lazım.
4-5 varmış; sonra bizimkiler 120 ay vadeli almak isteyince vade farkı istemişler.wendel ile 4-5 milyon fark yok muydu şimdi mi uçurum oldu?
Gerçek zaten yaw
Gerek yok abiAdmin ve mod arkadaşlar cidden merak ediyorum Galatasaray başkanına ve yöneticisine küfür edilirse şayet cezası nedir