Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer son güne kalırsa transfer almasınlar kimseyi vallahi billahi Sergio ile devam etsinler boşuna maaş vermemiş oluruz

Arkadas ben bu isi anlamiyorum mesela yagiz yonetimin kopegi adamin fenerle ilgili her haberi dogru cunku direk yonetimden bilgi aliyor ve yonetim istemedikce hic bir topcunun adini anmiyor

Bizim muhabirler hem yonetimin kopegi hemde dogru durust bilgi alamiyorlar bu nasil is cozemedim yokmu yonetimden direk dogru bilgi alabilecek bir yigit

Vecino aktif Napoli den ne kadar maaş alıyor?

Maaş beklentisini öğrenmek için soruyorum.

Sezonu 13. bitirmiş takıma 6milyon euroya Torreira alan transfer aklından son 2 seneyi şampiyon bitirmiş takıma 20milyona wendel alamayıp milletin dalga konusu olan transfer aklına. Helal olsun valla

Aston Villa'dan Monchi denen keli koparıp bizim sportif direktör yapalım ne istiyorsa verelim.

Bu camiaya da yazıklar olsun Dursun gibi adam Galatasaray da 3.kez başkan oluyor.. Müstehak!!
Üye verenleri böyle olursa yöneticisine böyle olur. Çoğunun tek derdi ucuz şarap içelim elit elit Galatasaray adasında takılalım falan.Adamlarin en çok istediği Galatasaray küçük olsun ama sadece bizim olsun

Transferi kapatalım takım adına çok yüksek ihtimalle daha iyi olur. Gelen - Giden dengesinde bu adamlar takımın kalitesini inanılmaz düşürür adım gibi eminim. 8 almayalım Berkan-Dayı - Kaan bir şekilde idare etsin. Sağ bek de zaten Dubua var kendisine güvenildiğini hissederse oynar o adam zannedildiği kadar kötü topçu değil. Bakın emin olun gelenler gidenlerin yerini tutamaz o yüzden transferi kapatalım...

schira diye 1 soytarı galatasaray taraftarıyla dalga geçiyor

çok akıllı galatasaray taraftarı da yönetime çakacağını sanıp oltaya geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt