Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllık 1.5 m Euro 2+1Cenk Ergün yıllık 3.5mden 4-5 yıllık çakar reyis sever böyle işleri![]()
gundeme takip edemedim
kiz istemeydeyin
noldu son saatler
Sportif direktör getirmemelerinin bi sebebi var. Bütçenin başkanın işkembesine göre sürekli değişmesi. Adam eşref saatine göre para harcayalım ya da harcamayalım diyebiliyor. O sebeple hiçbir profesyonel bununla çalışmaz. Anca İbo ve Cenker gibi yöneticimsiler çalışırAston Villa'dan Monchi denen keli koparıp bizim sportif direktör yapalım ne istiyorsa verelim.
Kim bilmiyorum önüme düştü ama %100 katılıyorum. Bu işi profesyonel birine devretmeliyiz ve bu profesyonel Cenk Ergün değil.
Bir şey söyleyeceğim, son 1.5 aydaki yaşadıklarımıza bakarsak şu haberin gayet olası olduğu ayan beyan belli. Ya da olma ihtimali olmama ihtimalinin önünde diyelim. Senin dayanağın nedir olmamasıyla ilgili? Akıllı vs diye laf çarpıtıyorsun da senin aklını da öğrenelim o zaman.schira diye 1 soytarı galatasaray taraftarıyla dalga geçiyor
çok akıllı galatasaray taraftarı da yönetime çakacağını sanıp oltaya geliyor
#istekdeğilihtiyaç#Vecinoyuİstiyoruz
Beğenmediğiniz Vecino.
Ekli dosyayı görüntüle 253548
Serie A 1.136 dk 12.62 maç ortalamasında 6 gol 1 asist.
Aggaaa mactominayin grafigi ne la böyle?
Monchi dursunla çalışacak yani ..asd.asasd inanıyor musun bunaAston Villa'dan Monchi denen keli koparıp bizim sportif direktör yapalım ne istiyorsa verelim.
Mctominay=mustafa sarp olmuşAggaaa mactominayin grafigi ne la böyle?
Bir yanlışlık olmalıAggaaa mactominayin grafigi ne la böyle?