Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca taşın suyunu çıkardı geçen sezon. Şimdi de çölde kuyu felan kazar artık!
*Yeni sağ bek:Sıraçhan Nas
*Yeni 10 numara ve sağ kanat alternatifi Yusuf Demir
*Yeni 8 numara YOK. Artık 8 numarasız sisteme geçeriz🙃

Bir şey söyleyeceğim, son 1.5 aydaki yaşadıklarımıza bakarsak şu haberin gayet olası olduğu ayan beyan belli. Ya da olma ihtimali olmama ihtimalinin önünde diyelim. Senin dayanağın nedir olmamasıyla ilgili? Akıllı vs diye laf çarpıtıyorsun da senin aklını da öğrenelim o zaman.

yalan olduğu 3 kmden belli herşeyi ayırt edebiliriz

Kim bilmiyorum önüme düştü ama %100 katılıyorum. Bu işi profesyonel birine devretmeliyiz ve bu profesyonel Cenk Ergün değil.

Sportif direktöre devredilse ne olacak iş dönüp dolaşıyor nakit akışına. Sen adamlara peşinat sunamiyorken dünyanın en iyi sportif direktörünü de getirsen iş yapamaz.

Wendel: "Size gelmeyi çok istiyorum."

Galatasaray: "Tamam, hemen teklif arttırıyoruz sen merak etme."

Bir taraftan sövüp bir taraftan adamların verdiği haberlere inanıyorsunuz
Sizi de anlamıyorum

Ohh be hojgberg gitti
Wendel ve mctominay olmuyor para yok
Okay tsde

Kim kaldı başka

Hojbjerg'in Marsilya'ya gitmesi aşırı sevindirir en azından fener almadı geçende demiştim bir an önce Avrupa'da kalmalı yoksa iş Galatasaray-fener arasında kalırsa net alacaklardı.

Dursun un transfer bütçesi: 6,4m florya arazisi projesi fotokopisi 3,5m kemerburgaz duş fayansları, 7,5m sevgi iklimi...

Vecinoyu alıyo demiyo adam durumuyla ilgili bilgi aldı diyo ki %99 doğru haber. Wendelden 30m euro tokadını yiyince listenin alt sıralarındaki adamları araştırmaya başladılar işte
Orta da liste de yok.Hep aynı adamlar dönüp duruyor taraftar forma felan alsın diye.Gundemi bilerek sıcak tutuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt