Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu uğurun yalanlarına inanmayın, ne zaman ortalıkta yangın olsa yalan söyleyerek yangına kömür atıyor.
Serdar gibi sallıyor
Sallayana değil, sallatana bakacan, yalan söylüyora değil söyletene bakacan.
Ayrıca Uğurun dediklerine inanmak istemiyorum yönetim tmm haklı demek istiyorum ama Erden Timur un gitmesini biz çok hafife aldık gibi pek umursamadık ve gereken tepkiyi koyamadık gibi. Yani demem o ki bu kadar Galatasaray aşığı bir adamın bu yönetimin dışında kalıyor olması devam etmemesinin altında çok ama çok büyük sebepler vardır bence.
Uğurun derinde anlatmak istediği bu galiba. Kendi de söylüyor keşke yanılsam beni yanıltsalar diye.

biz zenitten topçu alabilecek çapta bir ekip değiliz. Adamların para ihtiyacı yok nereye alıyorsun hem de ilk 11 oyuncusunu. Bu transferi kim bize önerdi de gittik teklif yaptık acaba hayret hayret işler resmen vakit kaybediyoruz.
Gitmek istiyorlar buda bilinen birsey iste. Olacaksa bu sebepten olur.

Son düzenleme:
Yapılan transferler sonrası oluşan kadrolar

Muslera
Günay

???? - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Kaan - Nelsson - Metehan - Kazımcan

Torreira - ???
Berkan - Demirbay

Barış - Mertens - Zaha
Ziyech - ??? - Kerem

Icardi
Batshuayi
Halil
------------------------
El Nesyri
Dzeko
Cenk

Maxim - Tadic - ???
Oğuz - Szymanski - İrfancan

Transfer - Fred
İsmail - Crespo

Ferdi - Djiku - Çağlar - Osayi
Levent - Oosterwolde - Becao - Mert

Livakovic
İrfancan​

O Jelert'i de başka takım alacak, göreceksiniz.
Doue ise başka kulüplerden teklif bekliyor, burası bariz. Bizi istemeyen biriyle bu kadar uğraşmak GS markasına eksi yazar. Yahu yıldız filan olsa diyeceksin ki tabii ki adam başka teklifleri görmek ister. Ama bahsi geçen elemanın daha ağzı süt kokuyor, lafın gelişi değil 1 yıldır pro maça çıkan bir çocuktan bahsediyoruz. Ne takımlardan ne oyuncular bize bu muameleyi yapmadı.
Bu işin sonunda Zeki filan alınırsa görün asıl cümbüşü.
Bide çocuk Afrikalı. Her yıl en az 8 maç kaçırması garanti gibi birşey sırf bu Afrika Kupası yüzünden. Yav aklı olan zaten sırf şu sebepten dahi Afrikalı topçuya gitmez. Koca Avrupa, Güney Amerika'dan topçu bulamadılar, gittiler bir Afrikalı yeni yetme çömeze bir de Rusya Ligi'nden bir adama sardılar, çok acayip gerçekten. İyi topçuda olsalar şu maliyetlere girilip bir de üzerine beklemeye geçmeleri büyük saçmalık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22/23 şampiyonluğu öyle değildi hatta 22/23 > 23/24'dür 102 puan filan fikrimi değiştirmez çok daha iyiydi en azından kadroda sol bek hariç sırıtan bir yer yoktu.
Eksiklerimiz yok, transfer yapmayalım demedi sanki arkadaş, şu kötü olsa şampiyon olamazdık sözü, her şampiyon takımda bir ya da bir kaç oyuncu için söylenebilir, sıfırdan takım kurmuyoruz kurmamıza gerek yok, ama tabi 2 oyuncu için 3 transfer döneminden beri uğraşıyoruz, o konuda haklısın

Wendel veya X bir oyuncu için bonuslarla 20 milyon bonservis bir üstüne 4-5 maaş vermek akıl alır iş değil bizim için. Böyle transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. 15-20 milyon bonservis vereceğimiz bir oyucunun maaşı uygun olmalı.

Ne yalanı yav ne zaman ses çıkardı dursun özbek? Adama atılan iftiralara çıkıp bir şey sçyledi de biz mi kaçırdık? Uğura sallamak moda zaten
Uğurdan başka da bağıran çağıran yok isyan eden yok, zaten kendimiz demiyormuyuz bu muhabirlere falan paralı köpek diye, aha bakın işte gıkları çıkmıyo, talimat bekliyolar, 2-3 isim üfürcekler bizde onlarla oyalancaz.
Sanki herşey güllük gülüstanlık herşey tıkırında yönetim süper Uğur durduk yere boşa bağırıyor, yapmayın Allah aşkına, ben şahsen destek veriyorum Uğura, adam haklı.

Galatasaray medyası o kadar sahipsiz ki, 15 yaşındaki çocuk kanaat önderi oluyor.
O çocuk sayesinde 2 senedir Galatasaray taraftarı organize şekilde hareket ediyordu fenerliler bile kendi Samiyen haberini yaratmaya çalıştılar geçen sene Ayetullah denen başarısız hesabı ortaya çıkardılar.

Muhabir dediğimiz kişilerin adamlığına 10 basar.

Maşallah bizim transfer listesi de restoran menüsü gibi herkese birer tane dağıtmışlar..

İyiye iyi kötüye kötü demedikçe 2 senelik periyotlarla başarılı olur sonra nadasa çekeriz.

Bu sene boşa oynanacak bir yıl olacak bu sırada hocamızın arkasında sonuna kadar direnelim onu tepkilerden koruyalım yeter.

Onun kalbini kırmadığımız sürece daha uzun yıllar başarılar kazanırız ne zaman doğru başkanla çalışır o zaman işler değişecek.

Bu seneki başarısızlığın 1 numaralı sorumluları yönetim olacaktır başkası değil.

13,5 milyon euro ha höjbjerg için

ulan be ulannnnnnnn kendimi zor tutuyorum

resmileşmişdir artık benim için

bunlar höjbjergle görüştü
höjbjerg bunların tipind bakıp gelmedi

başka açıklaması yok bunun

ikna edememişler adamı!!!!!!

Erden Timur olsaydı şuan höjbjerg bizdeydi!!!!

Allahım çıldıracağım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt