- 16 Haziran 2010
- 203.440
- 155.386
- 6.838
Onlar kim?Osimhen oldu diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kim?Osimhen oldu diyorlar
Yahu Ata senin hesabı biri hackledi miOsiye gerek yok, bizim Nicolo Zaniolo'muz var
![]()
ai videosudur diye nevzAT kişnemesini bekledim resimmiş.
PetrovicBonservis bedelleri birbirine yakın olursa;
2.5 milyon Euro maaşa Petrovic mi
yoksa
4.5 milyon Euro maaşa Svilar mı
?
Zaniolo adam olsa olur da kalacağını sanmıyorum.3-5-2de osimhen-zaniolo nasıl olur adminim
Evet o isim Donnaruma
İcardi de de rahattım oside de rahatımOsimhen'in sosyal medya hesabında hâlâ 'professional football player of Galatasaray' yazması da ilginç.
Napoli: Neler dediler...Napoli 35 e ver gec iste yav oshimen sen de 13 maaş al yeter
Keşke adam olsa da oynasa diyeceğim ama oynamadığında sıkıntı çıkarır diye de ödüm patlıyor..Zaniolo adam olsa olur da kalacağını sanmıyorum.
Zaniolo ancak forvet oynarDiri bi Zaniolo'dan faydalanmak mümkün 10 no oynar kanatlarda oynar zaten geçen sezon bu mevkilerde rotasyon sorunu yaşadık
acaba şu şekil haber bekliyorda bonservisini ödemek için maddi gücümüz mü yokOsimhen'in sosyal medya hesabında hâlâ 'professional football player of Galatasaray' yazması da ilginç.
4-3-3 düzeninde Barış nasıl 2.forvet gibi oynuyorsa Zaniolo da aynısını oynar.Zaniolo ancak forvet oynar
O da yedekten girmeyi sorun etmezse 3.forvet olur ancak
Yapacağı iş de gelen topa vurmak olacak bu kadar işte
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış transfer olunca saklıyorum o hakkımıNapoli: Neler dediler...
aynen kanzi 20 milyon para alacak ve böyle bekleyecekacaba şu şekil haber bekliyorda bonservisini ödemek için maddi gücümüz mü yok
![]()
maignan'dan bahsediyorlardır.Evet o isim Donnaruma
Çok gizli bir operasyondu beyler