- 17 Eylül 2018
- 20.576
- 23.473
- 1.983
Osman Altunterim
GALATASARAY; Hep yaptığımı yapacağım ve kıvırmadan, lafı gevelemeden, hayal satmadan, belki kızacağınız ne varsa transferde yazacağım..Osimhen konusunda gelişme var ama sebebi Osimhen’in “hadi” demesi değil. Galatasaray’ın sabrının taşıyor olması. Osimhen, Napoli’yle Galatasaray arasındaki görüşmeleri takip ediyor ve kendi nihai talepleri oradan çıkacak sonuca göre şekillenecek.Başkan Dursun Özbek, daha önce İcardi’de yaşanan sorunu yaşamak istemiyor ve bu yüzden Abdullah Kavukçu’yu “Sponsorlardan taahhütlerini, sözleşmelerini almadan 14 milyon Euro’nun bir kuruş üzerinde teklif yapma” talimatı verdi. Sponsorlar kesinleştikçe Osimhen teklifi artacak.Kaleci konusunda Svilar için yazdım gündüz Petrovic ve Jörgensen için Chelsea ile görüşme devam ediyor. Muhtemelen Perri için Salı günü resmi ve nihai teklif yapılacak. Aynı şekilde Chelsea ile de son teklifler sunulacak. Kısaca Perri favori, diğerleri plase.Zira Perri, Gabriel Sara’nın çok yakın dostu ve gerçekten Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. Rakamı da diğerlerine göre daha düşük. Maaş beklentisi 3-3.5 arası.İLKAY için Okan hoca bugün “Gelsin” dese yarın imza atacak o derece. Hoca, Osimhen yüzünden beklemek zorunda bunu İlkay da biliyor. Tatile gideceği için çok da acele etmiyor, Galatasaray’a baskı da yapmıyor. Ancak bonservis ilk günden söylediğim gibi hiç sorun olmadı. City zaten bir bedel istemiyor İlkay’dan.HAKAN’ın geleceği şu an tamamen kendi elinde. İtalya’da kalmak istemediğini sağır sultan biliyor ama İnter’in 10-15 milyon bandında bırakacağını düşünmek çok büyük saflık. Hakan için altını çizerek söylüyorum ; Galatasaray resmi hiçbir girişim yapmadı. Bunun da sebebi Hakan’ın “Ben kulüple görüşüp bonservisimi çözeceğim” demesi. Ayrıca maaş konusu da hiç gündem olmadı. Rakam yüksek aslında ama Hakan da o paraları burada alamayacağını biliyor.STOPER konusunda Lucumi için görüşmeler var ama durum pek ışık vermiyor. Çünkü oyuncunun daha önce
@emrenalbant90
‘ın söylediği gibi sonraki satış payı nedeniyle Genk’e ödeme yapması gerek bu da rakamı düşürmelerine engel. Biraz zor hatta baya zor bir iş. Alternatif olarak üç isim daha var ama bu isimleri çok da dillendirmek istemiyorum çünkü henüz ilerlemiş bir durum yok. Galatasaray biraz ağırdan alacak stoper konusunu.BOEY için ilk gün neredeysem yine oradayım. Türkiye hiç aklında yok. Birileri o yarayı kaşıyor çünkü bunlar hep etkileşim. Öyle bir derdim yok hamd olsun. Bu yüzden açık söyleyeyim Boey’in geri dönüşü için konuşulan bonservis ve maaş rakamları Galatasaray’ın çok uzağında. Boey de muhtemelen Fransa yapacak. GİDECEKLER içinde ilk sırada Cuesta, Jelert, Nelsson ve eğer performansı yetersiz görülürse Frankowski var. Onun dışında başka bir ayrılık yok ufukta. Zaniolo, Okan hoca ile görüşüp kalmak istediğini söyledi. Hoca da temkinli de olsa Zaniolo’nun bu sene Dünya Kupası nedeniyle daha istekli olabileceğini düşünüyor. Morata’ya göre kendisi artık Como oyuncusu ama Galatasaray en az 6.5 milyon Euro’luk bedeli almadan oyuncuya izin vermeyecek. Bu hafta görüşmeler tamamlanacak muhtemelen..Son durum budur..Hepsini ayrı ayrı paylaşıp etkileşim kasabilirdim ama derdim o değil. Biraz uzun oldu kusura bakmayın..Paylaşırsanız memnun olurum..