Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sommer dediğin adam şampiyonlar ligi finalistinin kalecisi diğerinin ise geçen sene sadece 1 maçı var. Sommer istediğimden değilde arada ciddi fark var.

Şöyle bir videoya denk geldim 😁

Bu arada 1 ya da 2 sene sonra yine kaleci aramak yerine genç kaleci alınmasını bilhassa ben de çok istiyorum.

Bu arada Ulreich in geçen seneki Muslera dan daha kötü olacağını asla düşünmüyorum.

Sommer in maliyeti 10 sa, Ulreich 1 dir.

Resim

Sara'nın beli incelmiş. Özellike sakatlıktan sonra o hızlı dönmelerini görememiştik. İlk geldiği zamanki performansını göreceğiz umarım yine. Zaniolo'da şu anda Morta yerine düşünülebilir. Normali onu da satarak oraya 2003 kuralına uyan ileri hattın her yerinde oynayabilecek Franculino gibi birini almak tarz olarak Rashford tarzı diyebiliriz.

İskandinav ülkelerindeki Afrikalı oyunculara dair videoları izliyorum arada Ousmane Diao yu izlerken yeni Davinson Sanchez 'imiz dedim. İlerde ismini daha sık duyarız, belki de yollar kesişir.

Sanırım Sara nın ziyaretine gittiği kaleci Perri ydi. Lyon Fener için İstanbul a geldiğinde. Sanchez Cuesta, Sara da Perri mi yoksa ?

Bu arada 1 ya da 2 sene sonra yine kaleci aramak yerine genç kaleci alınmasını bilhassa ben de çok istiyorum.

Bu arada Ulreich in geçen seneki Muslera dan daha kötü olacağını asla düşünmüyorum.

Rams parkta kariyer maçını oynamıştı. Bir sene idare eder. Bence de çok mantıklı

Ulreich gibi ucuz yollu bir kaleci alırsak belki 18m verip Millot çekeriz orta sahaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt