- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Jetin içinimi gordun ahbert![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jetin içinimi gordun ahbert![]()
Nando'nun gidişi aylar öncesinde belli iken bir hazırlık yapmayan yönetim için iyimsersiniz üstadımOsimhen işi baştan aşağı saçmalık da, umarım olumsuz durumda alternatifleri hazırdır. Yoksa yönetimin içinden geçecem.

Zaten öyle biri yokki kim gelecek yani sesko mu ? haalandmıOsi gelmezse o ayarda biri GELMEYECEK, oyle bir ihtimal %1 bile degil.. Oyle bir beklentin olmasin sakin.
Icardi tekrar o durumda ana plan olacaktir. Yanina da baska birini alacagiz, baska bir yolu kalmaz.
Kim mi? mesela su tarz isimler:
Arokodare
Guessand (gerci bonservisi cok yuksek ama ornek olarak yazdim)
Emegha
David Promise
Mikautadze

Ben içlerinden geçmeyi çoktan kafaya koydum da kitabına uyduruyorumNando'nun gidişi aylar öncesinde belli iken bir hazırlık yapmayan yönetim için iyimsersiniz üstadım![]()

bu twitterdakiler de bi alem olum adamin fake'inin o oldugunu nerden biliyorsun mesela oturma organindan sallamak serbest degilse kanitlamaya ihtiyaç yok zaten :d
Kaleci, hakan ve osimhen derhal ekibimize katilmali
Kaleci, hakan ve osimhen derhal ekibimize katilmali
Arabayla gidebilirsin. Oradan da feribot ile karsiya geciyorsun.Ben burada 3 gün sonra uçağa binecem diye altıma ediyorum oyuncular dakika başı oradan oraya uçuyor nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar