Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jetin içinimi gordun ahbert :asd:
Wink Reaction GIF

Osimhen işi baştan aşağı saçmalık da, umarım olumsuz durumda alternatifleri hazırdır. Yoksa yönetimin içinden geçecem.

Osimhen işi baştan aşağı saçmalık da, umarım olumsuz durumda alternatifleri hazırdır. Yoksa yönetimin içinden geçecem.
Nando'nun gidişi aylar öncesinde belli iken bir hazırlık yapmayan yönetim için iyimsersiniz üstadım :asd:

Osi gelmezse o ayarda biri GELMEYECEK, oyle bir ihtimal %1 bile degil.. Oyle bir beklentin olmasin sakin.

Icardi tekrar o durumda ana plan olacaktir. Yanina da baska birini alacagiz, baska bir yolu kalmaz.

Kim mi? mesela su tarz isimler:

Arokodare
Guessand (gerci bonservisi cok yuksek ama ornek olarak yazdim)
Emegha
David Promise
Mikautadze
Zaten öyle biri yokki kim gelecek yani sesko mu ? haalandmı :asd:

Osimhen gelmeyecekse gelmeyeceğim desin yolumuza bakalım sacma sapan drama çekemeyiz temmuzun ortasına geldik artık

bu twitterdakiler de bi alem olum adamin fake'inin o oldugunu nerden biliyorsun mesela oturma organindan sallamak serbest degilse kanitlamaya ihtiyaç yok zaten :d

ne kadar dile getirmeye çekinsek de osimhenin gelmesi bir icardi problemi yaratacak

oynarsa oyun gücümüz düşecek

oynamazsa da bu duruma he deyip geçecek bir adam değil sakatken bile oyundan zor çıkıyordu hatırlarsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt