Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakit zaten hilalde vermiyor ama Videoya göre yorum yaparsak ulaşacak gibi de durmuyorlar diyor bizim için 75'e Yani maksimum 60-65 falan veririz gibi. Burada da osimhen in only want gala vs demesi gerekiyor ki 65 e vs versin adl.
Zaten ilk baştan beri hedef 60 civarına bonservisini bitirmekti bizim için. Bana kalırsa büyük risk. Ben hala bu işin olacağını da sanmıyorum. Çok astronomik paralar bunlar.

Hani osimhen tamam deyince herşey hazırdı yönetim.
Taraftari oyalama taktigi. Tarftar artik yakmali ortaligi. Biz bu filmi önceden seyrettik

dursun_ozbek_tuvalette_transfer_pazarligi_yapti_1433147060_7354.webp

osimhen'i almadık diyelim alacağımız tüm forvetlerde 75 milyon bonservisi geçip hala o ayarda bi forvet bulamama ihtimalimiz de az değil tutmuş bi adam varken çokta kurcalamayacaksın
Piyasa acayip yükseldi, 75 gözüme çok geliyordu ama şimdi sıradan bir forvet 20-25 milyondan başlıyor. Osimhemin alamayıp 30 milyonu çöp bir forvete verip pişman olma ihtimalimiz çok yüksek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazılana göre Perri ilk adaymış.
Bizimkiler yine en ucuzu kimse onu alacaklar.

Yedeği gibiydi evet ama çocukta potansiyel var. 20 maç oynamış bu sene az kafayı kaldırırsa sollayabilir Kero'yu

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Potansiyeli net var. Ben bize de isterim mesela Yusuf yerine 2003 kontenjanı için. Lakin şu an öyle alınamayacak biri değil. Mbangula da iyi olur mesela hatta bizim ligde daha çok iş yapabilir.

Zaten ilk baştan beri hedef 60 civarına bonservisini bitirmekti bizim için. Bana kalırsa büyük risk. Ben hala bu işin olacağını da sanmıyorum. Çok astronomik paralar bunlar.
Osimhen net şekilde evet derse almaları gerekiyor bir suru artistlik patinajda cektiler zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt