Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen teklife evet dediği artık tamamen netleşti. Yönetimin buradan artık bu transferi bitirmem ihtimalinin olmaması lazım. Bana göre büyük çılgınlık ve hata ama Osimhen kabul etsin gerisi bizde diyenlerin ellerinden öper.

biraz olsun üzerindeki olumsuz havayı atar mısın artık dostum
Awkward Dance GIF by MOODMAN

Bonservis işi çözülür herhalde. 75 çıkartacak durumda değilsen en baştan umut satmayacaktın, kimse de beklenti içinde olmayacaktı. Napoli'nin 30'a salacağını düşünmüyordu herhalde kimse. Gerekirse Barış satılır ama bu iş olmalı. Psikolojik olarak çökertecek hamle.

Başka oyuncular varsa ciddi yazın haritasına bakayim

Coman inşallah gelir

Tahminim sonraki teklif 55+5+ pay olur, sonra 55+10+ pay olur. Burada bir nokta da anlaşılır gibi geliyor bana.

OSİMHEN HAYIRLI OLSUN NAPOLİ ÖYLE VEYA BÖYLE Bİ ŞEKİLDE KABUL EDECEK BİTTİ BU İŞ…

Ayrıca bu Arapları başımıza bela eden Cristiano Ronaldo isimli yavşaktır

Fenerin Duran ve Talisca transferinin, Al Hilal’in ona buna salça olmasının sebebi dahi odur. Yoksa Fener isimli topçu alamadan dönemi bitirirdi muhtemelen.

Bu herif bu kadar PR yapmasa az duruş gösterip gitmeyin diye milleti yönlendirse çoğu kişi gitmezdi de.
İkinci United dönemi dönüm noktası oldu negatif anlamda.

Oraya gitmeden önce M.City ilgi gösterince United taraftarı neredeyse hain belirliyordu ve sonra United gidip alalım deyince gerisini biliyoruz. Orada ikinci defa işlerin eskisi gibi gitmeyeceğini kestirmesi lazımdı.

Ayrılma duruma gelirken bu defa istediği teklifi alamayınca önüne Arap şansı çıktı ve o da bu durumu kendi çıkarları için iyi kullandı. Gerisi malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt