Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya piyasasında ismimizi duyurmak önemli.Dunyanin gozu onunde olan bir forveti devlerin onunden kapiyosun.Afrika piyasasında eğer doğru scout edilirse yetenekli gençleri de kulübümüze katma yolunda önemli bir transfer.Halk kahramanı gibi bir adamı transfer ediyorsun sonuçta...

Talisca maliyetine osimhen alıyoruz gibi düşün
Sampiyonlar Ligi'nde 3 gol attigi zaman hemen satilabilir bir oyuncu haline gelecektir. En cok Juventus'tan cekiniyordum ama 75 milyon euro'yu havale edip alabilecek gücleri olmadigi anlasildi. Napoli pazarlik konusunda veremeyecekleri bir rakam (100 milyon euro civari) isterdi. Bizde oynarsa seneye Juventus'a veya Manchester United gibi ömür törpüsü bir kulübe satilabilir.

Sampiyonlar Ligi'nde 3 gol attigi zaman hemen satilabilir bir oyuncu haline gelecektir. En cok Juventus'tan cekiniyordum ama 75 milyon euro'yu havale edip alabilecek gücleri olmadigi anlasildi. Napoli pazarlik konusunda veremeyecekleri bir rakam (100 milyon euro civari isterdi). Bizde oynarsa seneye Juventus'a veya Manchester United gibi ömür törpüsü bir kulübe satilabilir.
Valla osimhen 1 sene oynasın yine aynı teklifler gelir

hertürlü satarız gitmek isterse

napoli juveye vermiyor ama biz veririz

Niye Show transferi olsun ki bugün aldığımız rakama başarılı bir şampiyonlar ligi macera sindan sonra yine satabiliriz ayrıca 30 üstü futbolculara ne paralar verildi.Osimhen ciddi bir sakatlık yaşamadığı senaryoda garanti bir oyuncu.Dunyanin en iyi 3 hadi ben abartiyom diyelim 5 forvetinden biri bize gelmek istiyor.
Avrupa'ya satamayız. Şu an Arapları düşünmeyen Osimhen o zaman düşünür mü? Nasıl olsa satarız düşüncesi bana o kadar kolay gelmiyor.

Hmm baskı yapalımda yönetimi sıkıştıralım o zaman enayi gibi 75 verelim
75'i vermenin enayilik olduğunu şu anda mı anladık? Aylardır sıka sıka geziyorlar Osimhen istesin alırız diye. Gerçekçi olup ona göre davranacaklardı. 75'i vermemizin de imkanı yok zaten o yüzden relax :)

Emoji Ali Naci tweet attığına göre hayırlı olsun hepsini koymuş şimşek, alev, soru işareti, kum saati...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt