Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus’u yedek bırakmak ne lan

Lig Avrupa her yerde takımın en iyi ikinci üçüncü adamıydı

Hiç bir yerde seviye sorunu yaşamadı. Tottenham maçı dahil en iyisiydi bazılarında.

Neye göre yetersiz oldu

Yunusla Barış başka takımda olsa 50şerden açarlar kapıyo. Az kıymet bilin.

Anket sonucu kalması yönünde olursa sacmalamayi birakip destek verecek misin

Ona gore açalım
Saçmalamak derken? Biraz vites düşelim.

Kalması yönünde çıkacağını biliyorum oylamanın, görmek istediğim kimler umudu kesmiş, ne kadar kişi hala beklenti içinde.

Desteğe gelince, zamanında destekledik, anası babası oğlumun yüzü uzun süredir gülüyor diyordu, sonra yaptıklarını da gördük. Ülkeye dönmedi, ne var ne yok sildi.

2 senedir de kiralık iken hiç umut vermemesini, tutunamamasını geçtim bir sürü vukuata karıştı.

Altın çocuk denilirken şu an ülkesinde bile gözden düşmüş sorunlu bir topçu olarak kaldı.

Fotoları da bu yüzden geri yüklüyor zaten bizi çok istediğinden değil.

Saygılar sunarım, umarım kişisel bir husumetimiz yoktur.

Hiç bir yerde seviye sorunu yaşamadı. Tottenham maçı dahil en iyisiydi bazılarında.

Neye göre yetersiz oldu

Yunus’u yedek bırakmazsan Barış ı veya Sane yi yedek bırakırsın barış yunus a göre daha istikrarlıydı yunus geçen sezon haftalarca kaybolduğu seriler vardı hala söylüyorum yunus istikrarsız bir oyuncu

Bein'de geçen sezon attığımız gollerin videosu var, boş vaktinizde açın bakın Yunus bizi nasil şampiyon yapmış tekrar hatırlayın, hem keyiflenirsiniz.

Neye göre yetersiz oldu

Yunusla barış kalmalı barış belki gitmek şansını denemek isteyebilir ama ben yunusun kafasında gitmek gibi bir düşünce olduğunu düşünmüyorum çocuk sakat sakat oynadı ligin 2.devresinde o yüzden performansı düşüktü

Napoli, Osimhen ile barismanin yolunu mu ariyormus?

Yunus’u yedek bırakmazsan Barış ı veya Sane yi yedek bırakırsın barış yunus a göre daha istikrarlıydı yunus geçen sezon haftalarca kaybolduğu seriler vardı hala söylüyorum yunus istikrarsız bir oyuncu
Sakat sakat oynadı adam 2.devresini ligin barışta sağlam oyuncu ama yetenek bakımından yunus 1-2 tık daha ileride

Kerem
Tete
Zaha
Barış
Ziyech

Şu rotasyonda sene başı son sırada görülen adam o sezonu en etkili kanat oyuncumuz olarak bitirdi, MTde en çok dikkat çeken adam oldu devamında turnuvada.

Çok çalışan formayı alır, Sane dahil kimsenin Yunus’un geçen sezon yapabileceklerini yapacağının garantisi yok.

Napoli, Victor Osimhen ile görüşüyor ve onun geleceğini değerlendiriyor: Osimhen takımda kalabilir. Antonio Conte, onun takımda kalmasından memnun olacaktır, aradaki kopukluğu onarmaya çalışıyorlar. (ll Mattino)

Galatasaraylı yöneticiler, Yunus Akgün’ün sözleşmesinde sorun olmadığını belirtiyor.

Kısa süre içinde (ilk planda gelecek hafta) Başkan Dursun Özbek’in de katılacağı imza töreni yapılması planlanıyor. (Sergen Dağ - P4 Otopark)

Zaniolo anlaşmıştır biriyle bizlede kötü olmak istemez transferime yardımcı olun diye gelmiş işte boş geçin yav..

Yunus-Barış-Zaniolo-Sane-Torreira-Lemina-Sara-Çalhanoğlu. Bu rotasyonu herkes ister. Okan hoca ciddi şanslı adam.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Napoli, Victor Osimhen ile görüşüyor ve onun geleceğini değerlendiriyor: Osimhen takımda kalabilir. Antonio Conte, onun takımda kalmasından memnun olacaktır, aradaki kopukluğu onarmaya çalışıyorlar. (ll Mattino)
Geçmiş olsun hayat bitti osimhende kalmak ister sorunlar çözülürse muhtemelen

Neye göre yetersiz oldu

“Bizim çocuk” olunca kıymeti bilinmiyor.

Galatasaraylı yöneticiler, Yunus Akgün’ün sözleşmesinde sorun olmadığını belirtiyor.

Kısa süre içinde (ilk planda gelecek hafta) Başkan Dursun Özbek’in de katılacağı imza töreni yapılması planlanıyor. (Sergen Dağ - P4 Otopark)
Değerli ahbabımız forumumuzun ürünü Sergen’e itimat gösterelim Y konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt