- 3 Temmuz 2012
- 138.710
- 87.365
- 5.338
fbli bi malda gs devretti fln yazmıs ekşideAŞ ile dernek arası bir kitaba uydurma işlemi gibi bir şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbli bi malda gs devretti fln yazmıs ekşideAŞ ile dernek arası bir kitaba uydurma işlemi gibi bir şey.
okan burukla şampiyonlar ligi alacak olmamız biraz zoruna gidiyor anlaşılanLucumi ile anlaşıldı
Arada 20 m euro fark var
Sarı kart cezaları iptal olmuyor muOsimhenli kadro kurmayın ilk maç cezalı![]()
Müthisti üstadForumdan ayrı kaldığına zamanlarda neler yaptın Üstat?
Cüzi bir bonservise Sommer iyi olur. Hakan’ı da almaya niyetliysek kaleciye çok para kalmaz herhalde.Osimhen gelirse transfer bitti diye birsey yok.
Asil mesele ondan sonra iyi kaleci almak, onun icinde 20 milyon euro kenara koyacaksin ki herkes seni ciddiye alsin.
Sermaye artışı ile de 2-2.5 milyar TL limit artıyor.Jakobs ve Frankowski'nin zorunlu satın alma bedelleri de bu dönem limitinden düşüyor.
Tzokalis
bu güzel şeylerden mahrum kalmaman icin seni 1 hafta atalım dostumMüthisti üstad
Telefonu elime bile almadim
Ztn msj atan arkadasim yok
Full belgesel ve gezi videolari izledim
Uyku saatimi 23:00’a cektim
Değmez mi diyorsun. Osimhen sonrası bonservisi elinde bek şart olacak gibi.
Bonservissiz Sommer ve İlkay harika olmaz mı? Bence olur gibi.Osi gelirse ne olacağı çok belli değil mi, bonservissiz Sommer, İlkay. Fırsat olursa sol stoper ve sağ bek
Onceden olsa aglardimbu güzel şeylerden mahrum kalmaman icin seni 1 hafta atalım dostum