Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğini tam anlamadım ama 14ü geçemiyor total sayı, bu dediğinden 13+2 olabilir izlenimi çıkardım, öyle bir durum okumadım hiç.

2 genç 12 normal, bunu yaparsan da Zaniolo sonrası stoper ya da sağ beke genç olmayan 1 kontenjan kalıyor.
Kulüp Osimhen sonrası bonservis veremeyeceği için eldekini tutup ne alırsam kar olarak bakıyorum. Kural diyor ki +2 hakkına uygun topçular kadronda varsa 12'den fazla topçuyu kadronda bulundurabilirsin ama 12'sini kadroya alabilirsin. Hepsini maç kadrosuna alamazsın. Bu sezon da bu durum 14 yabancıda böyleydi diye biliyorum.

Ben de diyorum ki madem böyle bir durum var eldeki topçuyla bu durumdan faydalanırım. Lemina-Sanchez-Icardi vs gibi adamların sakatlık riski yüksek. Öyle bir durumda Zaniolo'yu tutup rotasyonda faydalanabilirsin. Çünkü ekstra bir hak için dışardan gidip birini almayacaksın zaten.

Evet çeyrek finale 10 bonus koyup 55+10 gibi bir şey denenebilir.

Üzerine çok konuşmaya da gerek yok ya bekleyip görelim.

Benim baştan beri çekincem Napoli’yi ikna etme konusuydu.

Napoli başkanı dediğin gibi manyağın önde gideni ancak bundan sonra Osi ile çekişmeye devam etmesi kendisine "manyak" dedirtmez de artık hani daha leş bir sıfata büründürür insanların gözünde.

Günün sonunda 70 milyona bağlanır bu iş gibi geliyor. 30 + 20 + 20 gibi.

Bence tersi olacağı için 75 den aşagi olmaz diyerek 75 de 75 diyerek tutturuyor napoli yani 75 in ortadan kalktiginda ustune degil altına verme ihtimalinden. Diger türlü yükseltecek olsa neden 75 maddesini istesin ki herkesten inatlı şekilde.

geçen sezon şl ig aşamasını lider bitiren liverpool 100 milyon euro kazanmıştı son 16 maçları oynanmadan .bir 0 puanla bitiren young boys sanırım 35 milyon euro kazanmıştı onu biliyorum.Acaba 8, bitiren takım ne kadar kazandı

Napoli hem yeni transferler yapıyor hem maaş bütçesi açmak ister. De Laurentiis Osimhen'le inatlaşmaz bence o yüzden. Temmuz sonunda bu işi bağlarız aksilik olmazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt