Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim bonserviste bu kadar cimri davranıyoken hiç sanmıyorum bu paralara çıkacağını

Umarım öyle olur zira geri dönüşü olmayacak bir oyuncu Hakan son kontratını imzalar gelirse
Osimhen öyle değil 75 e alırsın faydalanırsın 1-2 sene sonra 100 e de okutabilirsin umarım hata yapmazlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhene girmek ne kadar mantıklı ise Hakan a girmekte o derece mantıklı. Osimhende de yaklaşık 130milyon külfete gireceğiz. Kariyerinde napoli harici forvet olmayan biri üstelik. Kağıt üzerinde mükemmel oyuncu bizim sisteme de uydu. Hakanda bölgesinin bana göre sayılı elit sınıfında. Hakanla birçok oyunu oynayabiliriz. Yedekleyebiliriz. Hakanda Sara gibi koordinat giren bir oyuncu. Duran toplarda icardi gibi bir belada sağlıklı dönerse çift hanelere en az 4 oyuncu ulaşır. 2 sezon kalıcı başarı ile avrupada herşey daha kolay olur bu adamların bizde olması demek bizi cazibe merkezi yapması demek
oha :D baska yerde boyle deme gulerler.. harcarlar :D

Su transfer bi bitsin buchiye alttan üstten girişicem sonra mahkemelik olucaz.

Wirtz klasik 10 değil ki ? yeri geliyor yaldır yaldır koşuyor sahanın her yerinde. forvet oynuyor, kanat oynuyor, merkez orta saha oynuyor. Aynı musiala veya bellingham gibi.

Klasik 10 diye bir şey kalmadı.
Çilingirlik anlamında söyledim ben.Asist anlamında söyledim.Hareketli statik tartışmadık.Önemli olan ileri uçta oynayan forveti ve kanatları beslemek amaç.

Wirtz klasik 10 değil ki ? yeri geliyor yaldır yaldır koşuyor sahanın her yerinde. forvet oynuyor, kanat oynuyor, merkez orta saha oynuyor. Aynı musiala veya bellingham gibi.

Klasik 10 diye bir şey kalmadı.
Bizde aldığımız 10 nolari klasik 10 numara olarak oynatmadik ki, mertens kaç zamandır en çok pres yapan ve koşan oyuncuydu, sara keza öyle. Başka 10 no bölgesindekilerin tutmama sebebi bu zaten, Kerem mesela, kovalamadi rakibi, yunus denedi, iki üç kez kovalamadi rakibi yorulunca, gol yedik. Hibrit 10 kullanıyoruz bizde. Talisca benzeri tipler bizde oynayamazdi mesela.

Sara geçen sene sakatlandı dönüşünde bile iyi dönmemesine rağmen eğer sezonu kapatsaydı Demirbay ile şampiyon filan olamazdık.

Hakan'a hayır denmez rotasyonumuz bu sene iyi olmalı.

Al hatipi vur simite. Abv yetti be.

Lemina
Torreira
Sara
Hakan
+genc yedek (?)

Harika bir ortasaha rotasyonu. Avrupa'yi da ligi de götürür.

Hakan Calhanoglu alinirsa Günay Güvenc ve Kaan Ayhan ile birlikte 14 yabanci dahil edildiginde Avrupa listesi dolmus oluyor. Berkan ve Ahmed Kutucu ile yollarin ayrilmasi kuvvetle muhtemel veya ligde oynamalarina ikna edilecekler. Alacagimiz baska gurbetciler olmasi durumunda Avrupa listesine yazilmayacaklar veya 14 yabancidan 1 veya 2 tanesini yazmayip bunlardan birini veya baska gurbetcileri alip yazacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt