Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu denklemde Napoli 36 milyon maaş ödemesi ile en az 60 milyon bonservis gelirinden olur. Göze alabilirler mi? imkansız hele o kadar çok transfer yapacakları şu dönemde.

Bizimkiler acele etmesin istediği şartlara getirirler.
Göze aldılar bunu işte geçen yaz. Yumurtadan biz çıkmasaydık tam olarak bu senaryo gerçekleşiyordu 😅 Tekrar aynı reaksiyonu vermeyeceklerinin hiçbir garantisi yok. Burada en dikkat çekici yer dediğin gibi transfer harcamaları için kaynak yaratmak istemeleri

50 m euro
Sampiyonluk 10 m euro teklif edelim olmadi 55 yapalım

Ben İcardi'yi seviyorum ya. Yapar bir showunu.
Eğer büyük bir sakatlık yaşamazsa, özellikle anadolu maçlarında saf golcülüğü, pozisyon bilgisi ve sezgisiyle, anadolu takımları defanslarının da tam tersi elek olmasıyla, 20 gol civarı atar yine diye düşünüyorum.

Yalnız fiziksel efor da isteyen derbi maçları ve sert CL maçlarında sinme ihtimali yüksek.

Benim bu sene kendisinden beklentim bu.

Göze aldılar bunu işte geçen yaz. Yumurtadan biz çıkmasaydık tam olarak bu senaryo gerçekleşiyordu 😅 Tekrar aynı reaksiyonu vermeyeceklerinin hiçbir garantisi yok
Bizimkiler zaten Napoli başkanını fazla kızdırmadan çözmeye çalışıyorlardır, yoksa vermiyorum der herif :asd:

Galatasarayımız dopamin reseptörlerimizi çöp etmiş arkadaş. Sane ve Osimhen geldi hala yeni transfer bekliyoruz. Doyumsuz olduk iyice. Moratan yeni hagi mi, cicaldau ile ligi kucağa alırız mı diye hayal ettiğimiz zamanları özledim.
George Costanza Flirt GIF

Kulübü bizi seçti diye vermek zorunda değil Sergim, vermezse vermez yani kadro dışı bırakır vs.
Aylık 1 milyon euro oynatmayacağı topçuya verecekse buyursun bıraksın zararı 75 + 11 ile 85'e çıkacak en kötü 60-70 m kazanacağı topçudan

Bizimkiler zaten Napoli başkanını fazla kızdırmadan çözmeye çalışıyorlardır, yoksa vermiyorum der herif :asd:
Sergen'e de dediğim gibi üstünde öyle kafa yorulacak bir mevzu değil bu. Biz burada ne kadar saydırsak da elbet bu senaryonun planı programı yapılmıştır. İster istemez maliyeti olabildiğince düşürmeyi deneyeceğiz ama bu saatten sonra çok sürmez bu süreç. Biz ödeme şeklinde ikna ederiz Napoli'yi. Onlar da transfer yapacak, Nunez ismi geçiyor. Bu anlaşmaya paralel Liverpool ile anlaşmaya çalışacaklardır. O yüzden öyle 15 öncesi sonrası diye kumar oynayacağımıza ihtimal vermiyorum

Seferovic'in boş kaleye kaçırdığı gol, Napoli admininin coconut paylaşımı rabbim her yerde yüzümüze bakıyor rahat olalım yine dara düştüğümüzde evrenin bir yerinde lehimize işler olacaktır.

Osi serbest kalma maddesi şöyle önemli, o madde var iken kimse zaten fazlasını önermez ama kalktığı an araplar 80 85 veriyoruz derlerse Napoli bize niye versin.
Arapların derdi Napoli ile anlaşmak değil ki neden onlara anlaştıklarından fazla para versin adamların derdi Osimhen'i ikna etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt