- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.012
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göze aldılar bunu işte geçen yaz. Yumurtadan biz çıkmasaydık tam olarak bu senaryo gerçekleşiyorduBu denklemde Napoli 36 milyon maaş ödemesi ile en az 60 milyon bonservis gelirinden olur. Göze alabilirler mi? imkansız hele o kadar çok transfer yapacakları şu dönemde.
Bizimkiler acele etmesin istediği şartlara getirirler.
inaki pena gelmiş
hoşgelmiş
Orda @Ismail ARI var o da iyi zenginlerdendir. Orda min 2500€Ben Ispanya'ya kaciyorum oranin fiyati ne kadar olur?
Eğer büyük bir sakatlık yaşamazsa, özellikle anadolu maçlarında saf golcülüğü, pozisyon bilgisi ve sezgisiyle, anadolu takımları defanslarının da tam tersi elek olmasıyla, 20 gol civarı atar yine diye düşünüyorum.Ben İcardi'yi seviyorum ya. Yapar bir showunu.
Bizimkiler zaten Napoli başkanını fazla kızdırmadan çözmeye çalışıyorlardır, yoksa vermiyorum der herifGöze aldılar bunu işte geçen yaz. Yumurtadan biz çıkmasaydık tam olarak bu senaryo gerçekleşiyorduTekrar aynı reaksiyonu vermeyeceklerinin hiçbir garantisi yok

Galatasarayımız dopamin reseptörlerimizi çöp etmiş arkadaş. Sane ve Osimhen geldi hala yeni transfer bekliyoruz. Doyumsuz olduk iyice. Moratan yeni hagi mi, cicaldau ile ligi kucağa alırız mı diye hayal ettiğimiz zamanları özledim.
Hedef bu:Galatasarayımız dopamin reseptörlerimizi çöp etmiş arkadaş. Sane ve Osimhen geldi hala yeni transfer bekliyoruz. Doyumsuz olduk iyice. Moratan yeni hagi mi, cicaldau ile ligi kucağa alırız mı diye hayal ettiğimiz zamanları özledim.
Aylık 1 milyon euro oynatmayacağı topçuya verecekse buyursun bıraksın zararı 75 + 11 ile 85'e çıkacak en kötü 60-70 m kazanacağı topçudanKulübü bizi seçti diye vermek zorunda değil Sergim, vermezse vermez yani kadro dışı bırakır vs.
Sergen'e de dediğim gibi üstünde öyle kafa yorulacak bir mevzu değil bu. Biz burada ne kadar saydırsak da elbet bu senaryonun planı programı yapılmıştır. İster istemez maliyeti olabildiğince düşürmeyi deneyeceğiz ama bu saatten sonra çok sürmez bu süreç. Biz ödeme şeklinde ikna ederiz Napoli'yi. Onlar da transfer yapacak, Nunez ismi geçiyor. Bu anlaşmaya paralel Liverpool ile anlaşmaya çalışacaklardır. O yüzden öyle 15 öncesi sonrası diye kumar oynayacağımıza ihtimal vermiyorumBizimkiler zaten Napoli başkanını fazla kızdırmadan çözmeye çalışıyorlardır, yoksa vermiyorum der herif![]()
BendeOsimhen'e bitti gözüyle bakarsak:
Kaleci - must - temmuz sonuna kadar,
Sol stoper ve sağ bek - nice to have - transfer döneminin sonuna kadar.
Bu senaryoya aşırı ok'um.
Arapların derdi Napoli ile anlaşmak değil ki neden onlara anlaştıklarından fazla para versin adamların derdi Osimhen'i ikna etmek.Osi serbest kalma maddesi şöyle önemli, o madde var iken kimse zaten fazlasını önermez ama kalktığı an araplar 80 85 veriyoruz derlerse Napoli bize niye versin.
Imzayi kalbe atacakmisŞuana kadar kimse bjk aşkını bilmiyordu. Hakan ezelden beridir söylüyordu cimbom aşkını