Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.253
İyi kaleci. Keşke gelse.Carnesecchi senelik 100 bin euro aliyormus, komik rakam.
edit: eski sozlesmesi buymus, yeni sozlesmesini bulamadim
edit 2: sanirim 800 bin euro aliyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi kaleci. Keşke gelse.Carnesecchi senelik 100 bin euro aliyormus, komik rakam.
edit: eski sozlesmesi buymus, yeni sozlesmesini bulamadim
edit 2: sanirim 800 bin euro aliyormus
Abi 24-25 yasinda adamı bjkye kiralayıp niye değerini düşursünlerBelli olmaz
Buraya düşmez kiralık olsa dahi,oyuncunun değerini düşürmezler buraya yollayip.Hoca ile kavga edince hoca gidene kadar kiralık hamlesi yapabilirler…
Buraya düşer düşmez onu bilemem de kiralık hamlesi yapabilirler. Aklı olan Orkun Hakan ı biz alırsak inter e kapak atmaya bakar ama onu da kestiremiyorum…Buraya düşmez kiralık olsa dahi
Yok artikbu benfica cins bir kulup orkun’un jk’de oynamak kaydiyla ceyregini falan alirlar simdi gedson gibi.
Orkun hakkında hikaye yazıyor bjk medyasi benceBuraya düşer düşmez onu bilemem de kiralık hamlesi yapabilirler. Aklı olan Orkun Hakan ı biz alırsak inter e kapak atmaya bakar ama onu da kestiremiyorum…

Korku filmi gibi yavOsimhenin alınma ihtimalini konuşmak bile inanilmaz. Biz ne nöbetler ne ilk 11ler gördük...
Benfica nın sağı solu belli olmaz. Gittiler gedson da 50 50 anlaşma yaptılar falan. Ben çözemiyorum Benfica yı…Orkun hakkında hikaye yazıyor bjk medyasi bence
Editledigim mesajda yazdığım gibi 30 milyon değeri olan oyuncuyu bu ülkeye kiralık yollamazlar,Orkun değerli bi oyuncu,burda paslatmazlar değerini düşürüp
Gedson vasat ustu bi oyuncuBenfica nın sağı solu belli olmaz. Gittiler gedson da 50 50 anlaşma yaptılar falan. Ben çözemiyorum Benfica yı…