Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl değil yav

Dembele barcola yamal raphinha vinicius mu yani

Vinicius çok formsuz geçirdi seneyi

Yamal, Vinicius, Raphinha tartışmasız orada. 1 vasat sezon önceki sezon Ballon Dor favorisi Vinicius'u oradan indirmez henüz. Dembele ilk bu seviye iyi sezonunu false 9 oynadı diye hadi kanattan sayma desen anlarım ama sayılması da lazım... Barcola'yı o kadar üste koymuyorum şahsen ama elbette sayılabilir. Ancak daha saymadığın net Sane'nin önünde bir Saka var, EPL mvp'si Salah da sonuçta sağ kanat ve net Sane'nin önünde, Rodrygo da net Sane'nin önünde, son 1-2 sezonu kötü geçirse de Foden da bence hala Sane'nin önünde, e Bayern'de Sane'den daha çok ilk 11 oynayan ve daha başarılı sezon geçiren (yani bir nevi Sane'yi kesen) Olise'yi sayman lazım, üstüne Kvara var, Nico Williams var, Luis Diaz var, Doue tartışılır belki ama yaptığı çıkışla Sane'nin önünde sayılabilir. Bernardo Silva son yıllarda en az orta saha oynadığı kadar kanat oynadı, o da öndedir. Kudus, Amad Diallo, Leao, Gakpo, Greenwood, Doku, Kenan Yıldız, Mitoma falan da tartışılır. Tartışılır diyorum çünkü bazılarının "elitliği" tartışılıyor bunların ama Sane de öyle aman aman top oynayıp mvp'liklere, Ballon D'or'lara göz kırpmıyor, hatta Bayern seviyesi için tartışılan bir oyuncu bile denebilir son dönemde...

Halukun bahsettiği gk de gea imiş lan

Svilar veya Maignan olsun beeee.
Roma, Mile Svilar'ın sözleşmesini 5 yıllığına uzatma konusunda anlaşmaya vardı. (Di Marzio)

- Maaşı senelik 4 milyon euro olacak.

AC Milan, Chelsea'nin Maignan için yaptığı 15 milyon euro'luk teklifi reddetti.. Milan 25 milyon euro istiyor.

Bu kararla Maignan, Milan'da kalacak gibi görünüyor ancak oyuncunun sözleşmesinin 1 yıl sonra sona ereceği de bir gerçek. [GazetaExpress]

şu çocuğu alın altyapıya koyun

sayın emre utkucan! burayı okuduğunu biliyorum

Napoliyle pazarlik isini ellerine yüzlerine bulastiracak bunlar.6 aydir parasi hazir diye kolpa sıktılar bide

60'a kadar çıkıp ondan sonra Kean alır mıyız bir düşünün zaten üstüne 15 koyar yine Osimhen'i alırız.

Osimhen evet dedikten sonra bu iş dönmez 3-4 gün içinde zaten görürüz.

tinerciler bizim osimhen transferini bu kadar konusmamıştır ne orkunmuş arkadaş.

Roma, Mile Svilar'ın sözleşmesini 5 yıllığına uzatma konusunda anlaşmaya vardı. (Di Marzio)

- Maaşı senelik 4 milyon euro olacak.

AC Milan, Chelsea'nin Maignan için yaptığı 15 milyon euro'luk teklifi reddetti.. Milan 25 milyon euro istiyor.

Bu kararla Maignan, Milan'da kalacak gibi görünüyor ancak oyuncunun sözleşmesinin 1 yıl sonra sona ereceği de bir gerçek. [GazetaExpress]
Maignan olasığı var o zaman. Yanlız ben Svilar derdim,keşke gelse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt