- 26 Ocak 2021
- 40.006
- 39.172
- 2.678
Telegram kullanıcı adı ne onun yavTransfer haberlerine inanmıyorlar diye Twitter’a küsmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telegram kullanıcı adı ne onun yavTransfer haberlerine inanmıyorlar diye Twitter’a küsmüş
Inanmiyoruz.ona Ermenice küfür edeceğim telegramdan iyi hatırlattınTransfer haberlerine inanmıyorlar diye Twitter’a küsmüş
Daha önemli bir problem var. Manchester'da son döneminde psikolojik sebeplerden dolayı futbolu bırakacağına dair haberler vardı. Sonra birden ortadan kayboldu. Herhalde 1 sene ara verdi. Fiorentina'da tekrar kendini bulmuş gibi. Ama uzak durulması gereken biri olduğunu düşünüyorum.Bu adam hangi ara Fiorentina’ya kadar düştü? Muazzam bir kaleciydi. Hala öyle mi bilmiyorum; yetenek kaybolmaz da, ne kadar hantallaşmış acaba?
Sergey Sabanovudinesenin kaleci kim
bu solo il Galatasaray yazılı t shirtler çıkmalı Osimhenim geldikten sonraSolo il Gala
Kaleci transferini 1-2 sene erteleyebiliriz bence. Hem bonsu baska yere harcariz(stoper,sagbek) hemde CL de kalecinin tecrubelisi makbuldur(sommer,stegen)Sommer olacağını sanmıyorum Chelsea'ye verdiğimiz teklif fena değilmiş Rodop söyledi yarın belki ufak bir revize edilir.
Teşekkür ederim renkdaş, bilmiyordum. Allah yardımcısı olsun, anlaşılan zor bir süreç geçirmiş.Daha önemli bir problem var. Manchester'da son döneminde psikolojik sebeplerden dolayı futbolu bırakacağına dair haberler vardı. Sonra birden ortadan kayboldu. Herhalde 1 sene ara verdi. Fiorentina'da tekrar kendini bulmuş gibi. Ama uzak durulması gereken biri olduğunu düşünüyorum.
Nijeryalı Okoye.udinesenin kaleci kim
İsmi çıkmayan kaleci —> Bilal Beyazıt
Sen ne guzel zaman söylüyosun.ben söyleyemiyorum,malumSaat 21:00-22:00 civarı alevler başlar gibi duruyor
boşver sen beğenmezsinudinesenin kaleci kim