Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen 15m
İcardi 10m
Sane 9m

maaş dengesi normal, Davinson Torreira falan 5 civarı alıyor, bundan sonra gelecek oyuncular da max 4-5 alır zaten, Barış Yunus falan 3m diye gidiyor, gayet güzel kadromuz oluyor
Iyi adam alıp iyi para verelim gidip apır sapır heriflere para bayılmayalım. Kesinlikle katılıyorum.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Oglum parayı sponsor veriyo zaten ne teminatı element uydurmayın artik

Saçma sapan adamlar almak yerine ismi cismi belli 4-5 tane adam alıp kadroyu boşaltmak en doğrusu. Kaleci konusunda 2002lilerden biri veya Stegen olabilir gibi görünüyor. Kimi kaç seneliğin almak istiyorlarsa ona karar vermeliler artık

Bitti işte neyin heyacını yapıyorsunuz halen? :) Ben 2 yıl once icardinin kalacağınada emindim osimeninde yeminle hiç şüphe duymadım bize artık destek vermek düşer herkes formalara ürünlere saldırmalı..

orkun-gedson-rafa-kerem aktürkoğlu-schjelderup-abraham yapmaya çalışıyormuş bjk yaparlarsa fbyi geçerler

75i zaten ödemeyi düsünüyorduysak, Gardiyi araya sokup ona ekstra komisyon vermek mantiklimiydi? Gardi herhalde babasinin hayri icin yardimci olmuyordur. Ve adamlarin istedigi rakami vermeye zaten hazirsan, araci biri lazim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt