- 2 Temmuz 2011
- 137.633
- 58.650
- 5.488
Planlamada ne olacağı belli olmaz.ben şimdiden yazmıyorum kadroyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalması farklı oynaması farklı kim iyiyse o oynasın Avrupa için geniş kaliteli kadro şart.Zaniolo konusunda gereksiz yere fazla heyecan yapıyorsunuz. Icardi sağlam dönerse, Osimhen ve Sané birlikte oynar; o senaryoda zaten Zaniolo'ya yer kalmaz. Üstelik Barış Alper ve Yunus da var. Ancak rotasyonda kullanılabilir. Gerçekçi olalım, Aston Villa, Fiorentina ve Atalanta'da da iyi değildi.
Yerli değerlerimiz ise çok çabuk unutuluyor.
bugün yanıyosunAbdülkerim ile CL'de olmaz orayada A seviye biri lazım.
Buşi laba'yi itmarket üzerine salarizOsi bize transfer olduğu an piyasa değeri 32 milyon olacak biliyorsun değil mi?![]()
Değerinde teklif gelen herkes gidebilir, Jakobs Lig başlamadan sakatlanırSallai gitmez hem kanat hem bek rotasyonu sağ beki yedekliyor.
Jakobs'da gitmez diye düşünüyorum sol tarafı ilk defa rotasyon anlamında iyi oturttuk bozmaya gerek yok.
sergen osi sonrası harcama limitimiz yüzde 30 falan da tff sapma veriyor kaç euro kalırPetrovic
Josh Achampong
al
Sallai (kiralık samsunspor)
Lazım değil demiyorum, alamayız diyorumAbdülkerim ile CL'de olmaz orayada A seviye biri lazım.
Valla oralari hiç bilmiyorum ben abisergen osi sonrası harcama limitimiz yüzde 30 falan da tff sapma veriyor kaç euro kalır
haber mi var çok yetenekli oyuncu yaJosh Acheampong 2 sene kiralık inşallah yarabbim![]()
Chelseaye yuklenelim benceSag beke kumbedi al genc kontenjanına uygun![]()