- 4 Ağustos 2009
- 90.325
- 71.278
- 5.188
Ilkayyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30a düştüler 10 gunde.orkuna mesai harcasa keşke inter.interde yukselebilir sistemde ama salak herif bjk diye tutturduGardi ve Abdullah Kavukçu ödeme planı halledilene kadar kaleci + Hakan'ı çözsünler.
2 li mücadeleyi bilmemde hava topu onemliCLdeki başarı baremim 12-13 puana yükselmiş bulunmaktadır.
C.G.
sen vallahi szerenden beter bir hale büründünGardi ve Abdullah Kavukçu ödeme planı halledilene kadar kaleci + Hakan'ı çözsünler.
Lan ben umut kadar transfer düşkünü değilimsen vallahi szerenden beter bir hale büründün
Çok bir şey istemedim ki olmayacak transferler değil yanisen vallahi szerenden beter bir hale büründün

Geçen sene son 2 maçın verdiği haz bambaşkaydı her sene erken şampiyon olup bunu son 7-8 hafta yaşamalıyız.Ben Galatasaray adının olduğu her branşta ezici bir şekilde şampiyon olmasını istiyorum yok öyle kafa kafaya yarışma erkenden kopsun rahat rahat şampiyon olalım![]()
En iyi oranla yıllık %.0,5 komisyon ve + bsmv masrafı vardır75 milyon euro teminat mektubu kolay iş değil bu arada
Sıkıntı olursa bjk şampi diyebilir miyiz üstadresmi açıklama hala gelmedi
bir sıkıntı mı var acaba
Başka bir şeyimizi teminat gösteririz, ipotek ederiz yine de Osimizi alırız75 milyon euro teminat mektubu kolay iş değil bu arada
Duayen cimbomlubu kozalak kim