Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
Zanyola <3
Buchinin de yazdığı gibi hem morata gidiyorken hem de Kralın nasıl döneceği belli değilken sığır forvet kontejanından kalabilir kutucudan iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zanyola <3
hakanç'nin 2li mücadele kazanma oranı leminadan fazla çıktığından beri bu saçma sapan şeylere inanmıyorum, bir halt göstermiyor
Bunlar 35 falan vermezler. En fazla 1 senelik kiralık alırlar o da td ile tartıştığı için…jk umarım 35 milyona alır kökçü'yü messi bana sanki seneye stadı satarlar bu kafayla yeri de güzel
Bir programda Emre Özcan ve Socrates'ten birileri laf arasında bazı data setlerinde "ikili mücadele" istatistiğine bildiğin topla çalım da giriyor demişlerdi. Yani o da ofansif anlamda biriyle ikili mücadeleye girmek falan sayıyormuş sanırım istatistik firmaları. Belki hatta çalım bile değil, rakip senden top kapmaya çalışırken, sırtını dönüp saklamak ve çaldırmamak bile +1 ikili mücadele istatistiğine geçiyordur. Bunlar da Çalhanoğlu'nun istatistiğini açıklar.
benfica vermiyo öyle diyolar zorunlu opsiyon şartı koyuyolarmışBunlar 35 falan vermezler. En fazla 1 senelik kiralık alırlar o da td ile tartıştığı için…
Abraham'a da 17 milyon vermediler mi toplamdaDikilitastan 100m euro gelecek onun 30unu orkunu verecekler. 2. olmak icin giriştikleri işlere bak.
Onun bonservisi epey taksitli onun maaşi sorun olacak. 4 sene yaklaşık 30m euro. Mal mal işler yapıyorlar, yok olup gitsinler daha iyi.Abraham'a da 17 milyon vermediler mi toplamda
İki saçma sapan kulübün geçmişteki işleri ortada. Ne yaparlar bilemem. Mantıken saçma bir olay ama olmaz da diyemem… abi varsa gtleri alsınlar… biz cl de başarı derken Orkun’dan falan çekinecek değiliz.benfica vermiyo öyle diyolar zorunlu opsiyon şartı koyuyolarmış
Bence de kafadan bir sıkma var bu arada eğer teminat işi limitlerde vb. sıkıntı yaratmıyorsa bir tık uzun sürer belki ama alınır QNB ile o kadar iş birliğimiz var verirler teminatı ama Uefa limit konusunda sıkıntı yaşatıyorsa falan onu bilemiyorum.Sıkmış cünkü kafadan. Teminat olmadan Napoli ok vermeyecek.
konu sadece yenmesi değil ya (bir önceki sene de yenemedilerdi mesela?). konu fb'in istediği gibi at koşturamaması. çok yorucu oluyor sadece fb ile yarışmak. neredeyse banko gibi bir şey fb'yi geçmek ama sürekli saha dışına çekmeye çalışıyorlar. çok yorucu oluyor.
Senin yukselenin febe artik bundan eminim zeytinli. Kusura bakmaFeci dominasyon geliyor ya
Ligden zevk alamayacaz
Birileri dur demeli bayern olmak istemiyorum
Fb ligden koparsa mac izlemenin keyfi kalmayacak bu sezonki son 2 hafta gibi
Bonservisiyle değilde kiralama usulü bir şey mi bakıyoruz acaba?Petrovic'i kaptirmak uzereyiz maalesef.
Bakalim simdi kimin pesinden kosacagiz.
Romano: "Bournemouth, Đorđe Petrović için resmi teklifte bulundu. Chelsea ve Bournemouth arasında görüşmeler devam ediyor. Petrović bu transfere sıcak bakıyor.
Sunderland da teklifte bulunmasına rağmen henüz bu transferde ilerleyemediler"
Bonservisiyle değilde kiralama usulü bir şey mi bakıyoruz acaba?