- 16 Haziran 2010
- 203.324
- 155.246
- 6.838
Svilar iyi kaleci ama bize vereceklerini sanmiyorum. Gelirse Muslera'da oldugu gibi uzun yillar kaleci problemimiz olmaz gibi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paraya randevu bile vermiyorlar.13-15 arası Tzolakis yapalım gerçekten çok iyi kaleci.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 istiyorlarmıs13-15 arası Tzolakis yapalım gerçekten çok iyi kaleci.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
turşusunu kursunlar. o ayaksızı bahsedilen rakamlara kimse almaz.O paraya randevu bile vermiyorlar.
Gardi getirince %15 komisyonu dahil edince bile bizim yöneticilerden çok daha ucuza bitiriyor transferleriGardi'ye bi %15 daha çalışalım Sviliar'ı yarın bitirsin.
Bende anlamadımTam olarak ne zaman kafasını vermeye başlamıştı ben kaçırdım orayı
Konya'ya 5. golü atınca bile gol attığına şaşırmıştı
16 maç gol yememiş güzel istatistikSvilar iyi kaleci ama bize vereceklerini sanmiyorum. Gelirse Muslera'da oldugu gibi uzun yillar kaleci problemimiz olmaz gibi bence.
Yok artık demekki 15 yazanlar vardı kolpaymış. Belliydi zaten adam uçuyor resmen.40 istiyorlarmıs
Anladığım kadarıyla düğmenin başında @Hakan Kuzu var Cenkisim
Bencede istedikleri parayi veren olmaz kolay kolay cunku kaleci yani, hani orta saha olur forvet olur 30 falan koparabilirler mesela gecen gun bir tane 18 yasinda olan santraforu deli paraya satmislardi.turşusunu kursunlar. o ayaksızı bahsedilen rakamlara kimse almaz.
Fena basacak, hazırlanıyorAnladığım kadarıyla düğmenin başında @Hakan Kuzu var CenkisimÖyleyse renkdaşlarını mutlu etmek için basması gerekmez mi
![]()