Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 e 15 e bakmayacaksın 70 mi istiyor vee en 65 falan alacan osimheni ve efsane olacaksın dursun başkan

cebinde 75 yoksa bu işlere girmeyeceksin zaten.İndirim tabii her türlü kardır sıkıntı yok , pazarlık yaparsın da 75 cebinde bulunacak en kötü onu verecek durumda olacaksın

Cepte 75 olmasından ziyade bu 75 i verirsek Uefa tarafından mali yaptırıma uğrar mıyız beni düşündüren bu. Sonuçta yapacağımız daha 4-5 transfer daha var gelir-gider dengesi kafadan +100 milyon Euro eksi yazacak

Osimhen gelsin de stoperde falan kimin oynayacağı önemli değil, gerekirse ben bile oynarım.

şimdi seneye gs ligde yine seri galibiyetler alınca "350 m euroluk kadroyla ligde şampiyon olmak kolay"cılar çıkacak.

bak ne diyorsun, fb de bir topçuya, hem de kiralık olarak sadece yıllık 25 bütçe ayırabiliyor (bir de o işin bilinen kısmı) al sana neredeyse osimhen'in yıllık maliyeti işte. talisca'nın, nesiri'nin maliyetleri de ortada. maximin'e 1 sene kiralık verilen para ortada (osimhen'den pahalıya oynatmışlar adamı).

yani kısacası gs osi'yi alsa bile, fb muhtemelen bizden fazla para harcayacak transfer döneminde.

şimdi karşıda bu maddi imkanlara sahip bir rakip varken, lig şampiyonluğunu almak nasıl "kolay" iş oluyor acaba?

tamam 30 maç dandik anadolu takımları ile oynuyorsun ama işin sonu yine 300 m euroluk rakip ile finalize oluyor işte.

bak fb'in aldığı illegal desteklere girmiyorum bile.
the office agree GIF by EditingAndLayout

4-5 ay sonra free imza attirabilecegimiz topcuya 70 küsür bayılamayiz napoli

takasnan taksitnen sulh icinde bitirelim isi

O iş öyle değilmiş, yani çok lehimize değil statü, Napoli eli güçlü yine. Ha tabi Osi gideceğim derse bir şekilde bırakıcaklar

En iyi oyuncuları kvarayı geçen sene 70 e bıraktılar, sorun yaşayıp kadroda düşünmedikleri, sözleşmesinin son senesine girmiş Osimhen e 75 istemek saçmalık olur. 50-60 bandı ideal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt