Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis’ten bu yana 40 milyona yakın bonservis harcamışız santrafora. 2 senelik İcardi performansı dışında elle tutulur bir şey yok. Her sene birilerini alıp göndermişiz. Verilen maaşları saymıyorum bile.

Cuesta, Frankowski, Zaniolo, Jelert… Liste uzar gider bunlara verilen bonservisler de bir yana.

Çöpe attığımız paraları düşününce Osimhen’in bonservisi çok da değilmiş diyorum.

Biz KWP'yi devre arasi isterken duyumcular/haberciler herif bizden 3 imza parasi ve 2, birsey maas istiyor demiyormuydu? Birden niye o kadar ucmus

Pişmanlık, hatalarından ders çıkartıp pişman olmak
O halde hoca nedamet getirmiş diyebiliriz, açıklamalarına ters olarak Lemina transferine onay verdi nihayetinde ve kırılma anı yaşattı ligde.

Boey'e gelince, yüzüne sadece hoca değil kimse bakmıyordu. Bizler de umudumuzu kesmiştik, başlığına gidip o sezon öncesi yorumlara bakmak yeterli. Şimdi çıkıp 50 kişiden 1'i ben umutluydum diyebilir tabi, helal deriz.

Ayrıca hoca bir çok konuda eleştirilmeye açık hatalar yaptı, fakat bana kalırsa umudunu kestiği topçular konusunda pek karavana atmıyor gibi, örnekleri saysak sağlamasını yapmış oluruz nihayetinde.

Bir de Zaniolo ne pişmanlığı duyacak yav sence öyle birine benziyor mu? 2 takım istesin, kontratlı dediğin topçumuz, GS menfaatine göre değil yine kendi isteğine göre davranacak ve yine zorluk çıkartacak.

Gomis’ten bu yana 40 milyona yakın bonservis harcamışız santrafora. 2 senelik İcardi performansı dışında elle tutulur bir şey yok. Her sene birilerini alıp göndermişiz. Verilen maaşları saymıyorum bile.

Cuesta, Frankowski, Zaniolo, Jelert… Liste uzar gider bunlara verilen bonservisler de bir yana.

Çöpe attığımız paraları düşününce Osimhen’in bonservisi çok da değilmiş diyorum.
Bir yandan mantıklı olabilir ama Osimhen'den sonra Cuestalar, Jelertler vs gelmeyeceğini hayal etmek çok iyimser bir yaklaşım olur.

O halde hoca nedamet getirmiş diyebiliriz, açıklamalarına ters olarak Lemina transferine onay verdi nihayetinde ve kırılma anı yaşattı ligde.

Boey'e gelince, yüzüne sadece hoca değil kimse bakmıyordu. Bizler de umudumuzu kesmiştik, başlığına gidip o sezon öncesi yorumlara bakmak yeterli. Şimdi çıkıp 50 kişiden 1'i ben umutluydum diyebilir tabi, helal deriz.

Ayrıca hoca bir çok konuda eleştirilmeye hatalar yaptı, fakat bana kalırsa umudunu kestiği topçular konusunda pek karavana atmıyor gibi, örnekleri saysak sağlamasını yapmış oluruz nihayetinde.

Bir de Zaniolo ne pişmanlığı duyacak yav sence öyle birine benziyor mu? 2 takım istesin, kontratlı dediğin topçumuz, GS menfaatine göre değil yine kendi isteğine göre davranacak ve yine zorluk çıkartacak.
Ya zaniolo savunacak kadar OB nefreti ve takıntısı olan birine laf anlatılır mı? Hala agücü inter minter diyor bırak kudursun kendi kendine

Osimhen'in %50'sini %60'ını almak gibi alternatife Napoli nasıl bakar acaba belli maddeler koyup önümüzdeki 3 sezon boyunca satılmazsa şu kadar daha verilir gibi bir yol bulunabilir diye düşünüyorum.

Beşiktaş, Orkun Kökçü için şartlarını zorlayacak. Orkun Kökçü, Benfica'nın yaz kampına katılmak istemiyor, ayrılmak istiyor. (Sercan Dikme)
images-7.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt